Shiloh, fiica lui Brad Pitt, vrea să scape oficial de numele tatălui său. Tânăra a depus actele în instanță

.

Shiloh, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, a cerut oficial să renunțe la numele tatălui ei. Tânăra a depus actele la tribunal pe 27 mai, zi în care a împlinit 18 ani. Aceasta a soliciat ca noul ei nume legal să fie Shiloh Jolie. Acțiunea fetei vine la scurt timp după ce s-a aflat că actorul de la Hollywood în vârstă de 60 de ani vrea să repare legătura cu fiica sa.

Shiloh, fiica lui Brad Pitt, vrea să renunțe oficial la numele tatălui ei

Shiloh este decisă să rupă orice legătură cu celebrul ei tată, după ce a depus actele necesare pentru a renunța la numele de familie oferit de Brad Pitt.

Potrivit TMZ, și ceilalți copii ai fostului cuplu de la Hollywood nu mai folosesc numele de familie al lui Pitt, deși aceștia nu au depus nicio cerere pentru a renunța legal la el.

Brad Pitt și Angelina Jolie au împreună trei copii biologici, Shiloh (18 ani) și gemenii Knox și Vivienne (15 ani), și trei copii adoptați: Maddox (22 ani), Pax (20 ani) și Zahara (19 ani).

Cei doi actori și-au început relația în 2005, după ce Jennifer Aniston a anunțat divorțul de Brad Pitt. Angelina și Brad s-au căsătorit în 2014, iar doi ani mai târziu actrița a depus actele de divorț. Trei ani mai târziu, în 2019, Brad Pitt și Angelina Jolie au fost declarați divorțați.

Citește și: Ce transformare de look! Shiloh Jolie-Pitt, copia fidelă a celebrului ei tată, Brad Pitt

Citește și: Shiloh Jolie-Pitt, video viral cu o demonstrație remarcabilă de street dance

Citește și: Cum arată casa verde full smart în care locuiește Zanni, dublu câștigător Survivor România. „A fost visul meu!”

Citește și: Bianca Censori, surprinsă pe stradă acoperindu-și bustul cu o pernă. Soția lui Kanye West stârnește noi controverse în Italia

Actorul spera să repare relația cu fiica lui

Decizia lui Shiloh Jolie Pitt vine la scurt timp după ce o sursă apropiată actorului spunea că Brad Pitt speră că acum, după ce fiica sa a împlinit 18 ani, relația lor se va schimba în bine.

Sursa a epxlicat că starul de la Hollywood consideră că fiica sa este acum adult și prin urmare, este liberă să ia propriile decizii cu privire la timpul petrecut împreună.

„Acum, că Shiloh are 18 ani, se poate hotărî cu privire la măsura în care dorește să se dezvolte relația cu tatăl ei”, a precizat sursa.

Sursa a continuat spunând că, de când cuplul s-a despărțit, actrița s-a asigurat că copiii lor au avut „o implicare limitată” cu tatăl lor.

„Așa este în continuare cu minorii, dar cu Shiloh nu mai este alegerea lui Angie. Dacă Shiloh alege să aibă un contact limitat cu tatăl ei, aceasta este decizia ei”, a mai spus ea.

Mai mult, potrivit sursei citate, Brad Pitt își poate contacta acum fiica fără repercursiuni din partea Angelinei Jolie.

Pe de altă parte, o altă sursă a declarat pentru Daily Mail că Brad „nu va renunța niciodată” la îndatoririle sale de tată și va fi „întotdeauna la un telefon distanță” dacă copiii lui vor dori să vorbească cu el.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Shiloh Jolie Pitt

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton