Shannen Doherty a aflat de infidelitatea soțului în dimineața zilei în care s-a operat pe creier. „Avea o aventură de doi ani!”

.

Shannen Doherty a împărtășit noi detalii despre modul în care s-a desfășurat sfârșitul căsătoriei ei cu Kurt Iswarienko.

În timpul primului episod al podcast-ului „Let’s Be Clear with Shannen Doherty”, lansat marți, 5 decembrie, actrița, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că a suferit o operație pe creier imediat după ce a aflat că Iswarienko, în vârstă de 49 de ani, a înșelat-o.

Shannen Dohert: „M-am simțit atât de incredibil de neiubită de cineva cu care am fost timp de 14 ani”

„Am intrat la acea operație dimineața devreme și a fost după ce am aflat că mariajul meu s-a încheiat, în esență. Pentru că soțul meu avea o aventură de doi ani”, a susținut ea, citată de US Magazine.

„Nu am vrut să meargă cu mine la acea operație, deși, să fie foarte clar, el a vrut să meargă, dar eu nu puteam intra în operație cu el acolo. M-am simțit atât de trădată!”

Doherty le-a mulțumit celor dragi pentru că i-au fost alături în timp ce ea a rezistat căsniciei ei pe fondul luptei împotriva cancerului.

Citeşte şi: Shannen Doherty, noi dezvăluiri despre lupta ei cu cancerul: „Niciodată nu mă plâng, boala face parte din mine”

Citeşte şi: Cancerul actriței Shannen Doherty s-a extins la creier. Anunțul sfâșietor al celebrei Brenda din „Beverly Hills, 90210″

Citeşte şi: Încă o lovitură pentru Brenda din serialul Beverly Hills, 90210! Actrița Shannen Doherty divorțează și de cel de-al treilea soț

Citeşte şi: Shannen Doherty pare că a întinerit. S-a fotografiat alături de colegele din Beverly Hills 90210

 „După toate, m-am simțit atât de incredibil de neiubită de cineva cu care am fost timp de 14 ani, de persoana pe care am iubit-o din toată inima. A trebuit să trec prin toate astea în timp ce încercam să-mi dau seama dacă voi obține un divorț. Și voiam să ajung la adevăr” – a mai spus actrița.

Doherty a cerut divorțul de Iswarienko în aprilie, după 11 ani de căsătorie. La acea vreme, reprezentantul ei, Leslie Sloane, a susținut că agentul lui Iswarienko a fost „implicat profund” în despărțire.

„Divorțul este ultimul lucru pe care Shannen și l-a dorit”, a spus Sloane. „Din păcate, ea a simțit că nu are altă opțiune.”

„Sincer, este încă foarte greu. Am multe amintiri cu această persoană!”

Potrivit documentelor obținute de Us Weekly, cuplul înstrăinat s-a separat în ianuarie. Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015 și după doi ani de chimioterapie, Doherty a confirmat că boala este în remisie. Când cancerul ei a revenit în 2020, Doherty a dezvăluit că era stadiul IV. La sfârșitul lunii trecute, starul din Beverly Hills, 90210 a spus că boala s-a răspândit la oase. În podcastul de miercuri, Doherty a recunoscut că a fost „obsedată” să afle adevărul despre presupusa infidelitate a lui Iswarienko.

„Dacă sunteți de 14 ani împreună și te-a înșelat, nu meriți adevărul absolut, indiferent de cât de mult doare?” a continuat ea, înainte de a dezvălui că „a vorbit și cu iubita cu care a înșelat-o timp de doi ani.”

Doherty a spus despre eșecul celei de-a treia ei căsătorii că a fost o experiență “de toată jena”. Actrița a fost căsătorită anterior cu Ashley Hamilton timp de un an până în 1994 și cu Rick Salomon din 2002 până în 2003.

„Sunt îngrozit că nu pot menține o relație cu cineva. Am eșuat de trei ori în căsătorie, dar încă mai cred în dragoste”, a explicat ea. „Îmi asum și o anumită responsabilitate pentru distrugerea căsătoriei noastre. De fapt, nu este adevărat.

„Eram atât de confuză!”

Permiteți-mi să reformulez că, nu îmi asum responsabilitatea pentru eșecul căsniciei noastre, dar îmi asum responsabilitatea pentru unele dintre problemele din mariaj. Îmi asum responsabilitatea nu numai pentru felul în care eram, ci și pentru modul în care cancerul mi-a afectat căsnicia și cum l-a afectat și pe el.”

În ciuda modului în care căsătoria ei s-a încheiat, Doherty a recunoscut că „nu putea” să plece imediat.

„Eram atât de confuză și eram, de asemenea, pe steroizi și luam o mulțime de tratamente după operația pe creier, pentru a evita apariția complicațiilor”, a conchis ea. „Și sincer, este încă foarte greu. Da, am luat decizia de a solicita divorțul, dar am multe amintiri cu această persoană.”

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton