Shakira, prinsă într-un triunghi amoros cu Tom Cruise și Lewis Hamilton: „A fost o lovitură imensă pentru ego-ul lui. Îl considera prieten”

.

De când s-a separat de Gerard Pique și s-a mutat la Miami alături de cei doi copii ai ei, Shakira pare să tulbure liniștea unor nume mari din lumea mondenă din Statele Unite. Artista se află prinsă acum într-un triunghi amoros cu Tom Cruise și Lewis Hamilton.

După ce zilele trecute a fost surprinsă în compania marelui actor, acum Shakira pare să prefere compania lui Hamilton, lucru care l-ar fi supărat pe Cruise.

Shakira, prinsă într-un tringhi amoros

Pilotul de Formula 1 (38 ani) a fost surprins împreună cu Shakira (46 ani) de mai multe ori de la despărțirea artistei de Gerard Pique, anul trecut.

După ce s-au plimbat împreună cu barca alături de alți prieteni din Miami, cei doi au luat cina în Barcelona, după ce Lewis a ieșit pe locul secund la Spanish Grand Prix, săptămâna trecută.

Însă, potrivit The Mirror, mândria lui Tom Cruise (60 ani) a avut de suferit după ce Shakira i-a respins avansurile pentru a petrece timp alături de prietenul lui, Hamilton Lewis.

O sursă a declarat pentru publicația britanică că starul de la Hollywood credea că între el și cântăreață „exista o chimie incredibilă și că vor începe cât de curând o relație”.

Între timp, o altă sursă a afirmat pentru Radar Online că „a fost o lovitură imensă pentru ego-ul lui Cruise, cu atât mai mult cu cât îl considera pe Lewis prietenul lui”.

Citește și: Shakira, discursul pe care Pique nu îl va uita: „O femeie iubește până când inima îi este sfâșiată” / Video

Citește și: Shakira, videoclip emoționant cu cei doi băieți pe care îi are cu Pique. Milan și Sasha cântă alături de mama lor / Video

Citește și: Shakira are o avere fabuloasă. O întrece cu mult pe cea a lui Gerard Pique

Citește și: Tom Cruise și Shakira sunt împreună? Cum au fost surprinși la un eveniment sportiv / Foto

Tom Cruise, interesat de artista columbiană

Conform Us Weekly, Shakira a găsit zvonurile privind relația cu Tom Cruise „amuzante” și deși s-a simțit bine în compania acestuia la Fromula 1 Grand Prix, la Miami, nu are niciun plan de a duce lucrurile la un alt nivel.

„Shakira s-a distrat de minune cu Tom la F1, dar nu are niciun interes în a ieși cu el”, a spus o sursă apropiată de cântăreață.

Potrivit aceleiași surse, artista nu își dorește să se implice în nicio relație momentan, luând o pauză după relația ei de peste 11 ani cu Gerard Pique, care s-a încheiat în iunie 2022.

„Shakira a văzut în mediul online zvonurile referitoare la faptul că Tom o curtează, dar ea găsește acest lucru amuzant pentru că nu este adevărat. S-a simțit bine cât au stat de vorbă, dar lucrurile s-au oprit aici”, a afirmat sursa.

După ce au apărut imaginile cu Shakira și Tom Cruise la Formula 1, o sursă a declarat pentru Page Six că actorul „este extrem de interesat în a o curta pe Shakira” întrucât „există chimie” între ei.

Mai apoi, se pare că starul de la Hollywood i-a trimis flori cântăreței.

Shakira „are nevoie de o pernă moale pe care să cadă, iar aceea ar putea fi Tom”, a mai spus sursa care l-a descris pe Cruise ca fiind „un tip arătos și… talentat”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Shakira, Tom Cruise și Lewis Hamilton

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton