Shakira s-ar gândi să plece din Spania. Cum arată vila de lux din Miami în care vrea să se mute

.

Publicațiile din Spania scriu că Shakira (45 de ani) ar urma să se mute din țară, după decizia despărțirii de Gerarg Pique (35 de ani).

Potrivit  elnacional.cat, Shakira și Pique ar fi făcut deja demersurile pentru împărțirea averii, din care fac parte mai multe proprietăți din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este și Bahamas. Jurnaliștii catalani spun că Shakira se pregătește să se mute în Miami, SUA, acolo unde merge adesea pentru a concerta și unde are o vilă luxoasă, în valoare de 16 milioane de euro. Shakira a încercat să vândă vila respectivă de mai multe ori, dar nu a primit o ofertă satisfăcătoare, așadar imobilul i-a rămas în posesie. Vila a fost cumpărată de Shakira în urmă cu 21 de ani și se află pe North Bay Road Drive, în zona unei o plaje din Miami și este închiriată momentan pentru 45.000 de euro pe lună.

Acest conac exclusivist din Miami a fost construit în 1951, are o suprafață de 2.000 de metri pătrați, șase dormitoare, șapte băi, sală de fitness, zonă multimedia, sală de biliard, garaj, terasă, piscină, zonă de SPA, o cabană cu bar și o ieșire la ocean spre Golful Biscayne. Vezi cum arată vila luxoasă din Miami în galeria foto de mai jos.

Citeşte şi: Model brazilian, dezvăluiri despre mesajele indecente primite de la Pique: „Până acum nu am zis nimic. Shakira nu merită așa ceva!”

Citeşte şi: Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

Citeşte şi: Monica Tatoiu, despre dieta care a ajutat-o să slăbească rapid. „Am dat jos patru kilograme în patru zile”

Citeşte şi: George Burcea, despre relația cu Viviana Sposub: „Există discuții în contradictoriu”

Shakira și Pique au connfirmat că se despart după 12 ani de relație. Cei doi au împreună doi băieți – Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

„Cu regret vă anunțăm că ne-am despărțit. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim” – au tranmis cei doi, într-o declarație comună, weekendul trecut.

Cauza despărțirii ar fi infidelitatea fotbalistului care de câteva săptămâni s-a mutat deja singur și “petrece zi și noapte cu colegii de club”.

Recent, un model Brazilian, Suzy Cortez, a dezvăluit că a prmit o serie de mesaje indecente de la fotbalist, pe când acesta era într-o relație cu Shakira.

Gerard Pique îmi trimitea mesaje directe cel mai des. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva. Am fost prieten cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje.

Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa și cât de mare e fundul meu. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi. Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie – a dezvăluit Suzy Cortez, potrivit publicației marca.com.

Foto – Profimedia / Facebook

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Spania!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton