Shakira, declarații despre viața de mamă singură: „Nu cred că toată lumea are acces la fericire”

.

Shakira a vorbit pentru prima dată despre rolul ei de mamă singură, după ce s-a despărțit de Gerard Piqué. Cântăreața în vârstă de 46 de ani a făcut dezvăluiri despre luptele pe care le duce în timp ce încearcă să împartă viața de artistă cu cea de mamă full time.

Aceasta a povestit cum s-a schimbat viața sa atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, de când s-a mutat în Miami, la începutul acestui an. Shakira a explicat că cariera ei a fost „a treia prioritate” în timp ce locuia în Europa, deoarece și-a „dedicat” viața îngrijirii copiilor și partenerului ei. Acum, însă, ea are un acces mai facil la resursele profesionale și colaboratori.

Shakira, declarații sincere despre viața de mamă singură

„Acum pot lansa muzică într-un clip mai rapid, deși uneori cred că a fi mamă singură și ritmul unei vedete pop nu sunt compatibile”, a spus ea, citată de etonline.com.

Artista spune că încearcă să fie tot timpul alături de copiii ei, Milan și Sasha, și, totodată, trebuie să lucreze pentru a-i putea întreține.

„Trebuie să-mi pun copiii în pat, să merg la studioul de înregistrări. Când nu ai un soț care să stea acasă cu copiii, este o jonglerie constantă pentru că îmi place să fiu o mamă prezentă și am nevoie să fiu acolo în fiecare clipă cu copiii mei: să-i duc la școală, să iau micul dejun cu ei, să-i duc la întâlniri de joacă. Și în afară de asta, trebuie să fac bani”, a precizat celebra artistă.

Citește și: Shakira, trădată de Gerard Pique în timp ce tatăl ei se afla în spital. „Căminul meu se destrăma”

Citește și: E pe val! Cum a fost surprinsă Shakira cu un cântăreț, care s-a despărțit de curând de iubită

Ce spune artista despre fericire

Întrebată dacă este fericită, Shakira a răspuns: „Este o întrebare foarte scurtă pentru un răspuns foarte lung”.

„Nu cred că toată lumea are acces la fericire. Este rezervată unui număr foarte select de oameni și nu pot spune că fac parte din club în acest moment. Sunt momente de fericire, distragere, momente de reflecție. Există, de asemenea, momente de nostalgie, iar muzica mea chiar acum se hrănește din acel cocktail”, a explicat cântăreața.

Cu toate acestea, Shakira se confruntă, fără îndoială, cu un moment decisiv în cariera ei. Săptămâna trecută, ea a fost onorată cu râvnitul Video Vanguard Award la Video Music Awards de anul acesta, făcând-o prima artistă din America de Sud care a câștigat onoarea. Ea se numără, de asemenea, printre primele nominalizate la viitoarele premii Latin Grammy.

„Cred că nimic nu poate compensa durerea de a distruge o familie”, a spus ea pentru Billboard, pe a cărei copertă se află luna aceasta.

„Desigur, trebuie să merg mai departe de dragul copiilor mei. Aceasta este cea mai mare motivație a mea. Dar cel mai mare vis al meu, mai mult decât să colectez albume de platină și GRAMMY, a fost să-mi cresc fiii împreună cu tatăl lor. Depășim obstacolele și îmbătrânesc împreună. Știu că nu pot să înțeleg asta acum”, a mai spus Shakira.

Citește și: Dragostea la care râvnește Shakira, după despărțirea de Gerard Piqué: „Am crezut în ‘până când moartea ne va despărți’ ”

Citește și: Shakira are o avere fabuloasă. O întrece cu mult pe cea a lui Gerard Pique

Ce lecție a învățat Shakira după despărțirea de Pique

O lecție învățată în mijlocul luptelor ei personale, spune Shakira, este descoperirea propriei forțe.

„Am crezut că sunt mult mai slabă. Obișnuiam să mă prăbușesc înaintea celor mai stupide probleme”, a explicat ea.

„Aș fi creat o dramă pentru că mi-am ciobit dintele sau așa ceva. Dar maturizarea, trecerea prin lucruri cu adevărat dificile, îți oferă un sentiment de perspectivă și empatie. Înveți cum să prețuiești momentele bune și cum să nu le amplifici cele rele”, a mai spus artista.

Shakira și Gerar Pique au împreună doi băieți, Milan Piqué Mebarak, 9 ani, și Sasha Piqué Mebarak, 7 ani. Băieții, care s-au mutat împreună cu mama lor în Miami după ce fostul fotbalist a înșelat-o pe artistă cu o tânără de 23 de ani, au fost alături de mama lor la VMA săptămâna trecută, când ea se pregătea să urce pe scenă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Shakira

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton