Serena Williams, supărată după ce i s-a refuzat accesul într-un restaurant cu stele Michelin din Paris: „O premieră”

.

Serena Williams (42 ani) și-a exprimat dezamăgirea după ce i-a fost refuzat accesul într-un restaurant de lux din Paris. Fosta jucătoare de tenis a vrut să ia masa la The Peninsula Hotel împreună cu copiii ei, Olympia (6 ani) și Adira (11 luni) în cursul zilei de luni.

Serena Williams, dezamăgită după ce i s-a refuzat accesul la un restaurant din Paris

Luni, 5 august, Serena William a scris un mesaj de nemulțumire pe X (Twitter) la adresa The Peninsula Hotel din Paris, după ce i-a fost refuzat accesul în restaurant în momentul în care a vrut să ia masa acolo cu copiii ei, Alexis Olympia și Adira River.

„Yikes Peninsula Paris, mi-a mai fost refuzat accesul pe acoperiș pentru a lua masa într-un restaurant gol, dar niciodată cu copiii mei. Întotdeauna există o premieră”, a scris fosta jucătoare de tenis Serena Williams pe rețeaua de socializare.

Restaurantul i-a răspuns Serenei Williams și i-au cerut scuze pentru incident.

„Dragă doamnă Williams, vă rugăm să ne acceptați scuzele pentru această dezamăgire. Din păcate, barul nostru de pe acoperiș era rezervat și singurele mese pe care le-ați văzut libere aparțineau restaurantului nostru gourmet, L’Oiseau Blanc, și erau deja rezervate”, au scris reprezentanții restaurantului.

Citește și: Ce vrea să facă Serena Williams cu laptele matern de care nu mai are nevoie. „E un sentiment uimitor!”

Citește și: Sorana Cîrstea, despre Serena Williams: „Mă intimida foarte rău”

Fosta sportivă, „de nerecunoscut” când a ajuns la restaurant

Un angajat al restaurantului L’Oiseau Blanc, Maxime Mannevy,a declarat pentru Variety că Serena Williams a fost de „nerecunoscut” când a ajuns la restaurant alături de o altă femeie și un cărucior.

„Când a ajuns erau doar două mese disponibile și erau deja rezervate pentgru clienții hotelului”, a afirmat Mannevy.

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce Ana Bărbosu a pierdut bronzul la Jocurile Olimpice de la Paris. Dan Negru: „Adevărata forță ți-o regăsești doar în neputință!”

Citește și: Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, apariție rară alături de cei trei copii, la Jocurile Olimpice de la Paris. Ce fel de mamă este actrița

„Colegul meu nu a recunoscut-o și deși pare îngrozitor, dar i-a spus ceea ce ar fi spus oricărui alt client, adică să aștepte jos la bar până se va elibera o masă. Nu a fost nimic personal”, a explicat angajata restaurantului.

The Peninsula Paris a remis o declarație pentru Today: „În răspuns pentru tweet-ul doamnei William, pentru care aveam cea mai mare admirație și respect, așa cum avem pentru toți oaspeții noștri, putem doar reitera scuzele noastre pentru felul în care a perceput situația din această seară”.

După ce au explicat că restaurantul era rezervat complet, reprezentanții acestuia au precizat că „este întotdeauna binevenită alături de familia ei”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Serena Williams

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton