Șerban Huidu, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident rutier: „Sunt vinovat”

.

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier ce a avut loc marți seară în București. Prezentatorul de televiziune spune că este vinovat și cum nimeni nu a fost rănit, a „scăpat” doar cu puncte de penalizare și o amendă.

Huidu ar fi fost de vină pentru că nu ar fi acordat prioritate unei mașini de ride sharing, în zona Podului Basarab din Capitală. Atât prezentatorul cât și celălalt șofer au fost testați pentru consum de alcool și consum de droguri.

Șerban Huidu, implicat într-un accident rutier

Potrivit unor surse din Poliție citate de Libertatea, accidentul s-a produs pe data de 21 noiembrie 2023, în jurul orei 18:30, pe Calea Giulești, la intersecția cu strada Boișoara.

În urma accidentului, prezentatorul a mers la Biroul pentru Accidente Ușoare, unde le-a spus polițiștilor că a fost implicat într-o tamponare soldată cu pagube materiale. După ce a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a ieșit negativ.

Găsit vinovat de Poliție, acesta a fost amendat cu 580 de lei și 3 puncte de penalizare.

Citește și: În ce a investit Șerban Huidu banii câștigați din televiziune. „Am făcut niște case care aduc niște chirii” / Video exclusiv

Citește și: Cine este Vlad Huidu de la America Express. Cum a fost testat fratele „cârcotașului” Șerban Huidu de Giulia Anghelescu

Citește și: Cum arată casa Cristinei Bâtlan de la „Imperiul Leilor”: „Acesta este un tatami tradițional japonez”. Locuința este amenajată în stil asiatic

Citește și: Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Denisa Tănase din cauza muncii excesive: „A fost un avertisment fin” / Video

Primele declarații ale prezentatorului

La ieșirea de la Biroul de Accidente Ușoare, Șerban Huidu a oferit și primele declarații despre accidentul în care a fost implicat.

Realizatorul a recunoscut că a fost vinovat de provocarea acestui accident rutier și că a ales să meargă la Poliție pentru că nu are nimic de ascuns.

„S-a întâmplat un accident, sunt vinovat. S-a lovit o mașină de o altă mașină, daunele sunt minime”, a declarat Huidu pentru Kanal D.

Deși sursele din Poliție au afirmat că acesta a fost amendat cu 580 de lei, Șerban Huidu zice că are o altă sumă, mai mică, de plătit.

„Am vrut să vin la Biroul de Accidente Ușoare să nu creadă cineva că am ceva de ascuns. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă”, a precizat prezentatorul.

Acesta nu este primul accident provocat de Șerban Huidu. În anul 2011, acesta a mai fost implicat într-un accident pe raza localității Timișu de Sus, județul Brașov. Atunci, mașina pe care o conducea vedeta a intrat într-un alt autoturism. Cele trei persoane aflate în mașina care circula regulamentar au decedat.

În februarie 2013, Șerban Huidu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare și a primit o interdicție de a conduce timp de șase ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Șerban Huidu

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton