Șerban Copoț, clipe de groază în tabără: „A început prăpădul. S-au dărâmat copaci, s-a oprit curentul, apa”

.

Șerban Copoț se afla în tabără cu un grup de copii când a fost surprins de furtuna care s-a abătut zilele trecute asupra României. Artistul a declarat că nu a știut nimic de avertizarea ANM, mai ales că nu a primit niciun mesaj de la Ro-Alert.

Din fericire, acesta a reușit să ducă toți copiii la adăpost și nimeni nu a fost rănit. Totuși, se pare că au rămas fără curent o perioadă, însă câțiva s-au speriat, mai ales că furtuna a rupt câțiva copaci și a fost destul de violentă.

Șerban Copoț, surprins de furtună, în tabără

Șerban Copoț a povestit întreaga aventură prin care a trecut zilele trecute printr-o intervenție la Antena Stars. Acesta a precizat că în zona în care se află a fost un cod roșu de furtună.

A venit o furtună a fost cod roșu de furtună aici în zona Harghita. Din păcate, nu a funcționat ro-alert-ul, nu am primit nimic, nici un avertisment. S-au dărâmat copaci, s-a oprit curentul, apa. Ne-a luat prin surprindere, dar ne-am descurcat admirabil, nu s a întâmplat nimic, n-a fost cu victime sau răniți, nimic de genul, ceea ce este cel mai important aspect”, a povestit Șerban, citat de Cancan.

Fostul membru al trupei Animal X a precizat că, deși a durat doar 10 minute, furtuna a făcut ravagii.

„A fost furtună, a venit din senin, a durat 10 minute. Acele 10 minute au fost foarte intense, bine că am fost toți la adăpost, copiii au fost în camere. Toată lumea a lucrat să repunem lucrurile pe un făgaș normal. Când a venit furtuna, noi eram afară cu copiii. Când am văzut la orizont că venea foarte puternic, cod atmosferic destul de gri și de supărat, am pus instructorii și toți să strige, să fluieri, am chemat pe toată lumea repede, ne-am pus la adăpost și imediat, atunci a început prăpădul”, a afirmat Șerban Copoț.

Au rămas fără curent electric

Zona a fost puternic afectată de evenimentul meteorologic, iar cabanele au rămas fără curent electric.

„Dacă rămâneam afară, copiii ce să spună, unii dintre ei au fost speriați, dar s-au liniștit. Era pentru prima oară în viața lor când văd un astfel de fenomen. Vilele copiilor nu au avut curent de la 2:30 până seara la 23:00. Până la urmă, s-a restabilit electricitatea”, a mai spus el.

„Unde suntem cazați noi, staff-ul, în continuare nu este curent. Ne interesează să fie copiii ok, acolo s-a concentrat tot efortul. Semnalul e foarte slab, fără curent, fără internet. Am putut să ținem legătura să părinții să îi anunțăm că toată lumea este în regulă”,  a completat Șerban Copoț.

Acesta a postat pe rețelele de socializare și câteva imagini cu dezastrul pe care furtuna l-a lăsat în urma sa.

Citește și: Șerban Copoț face primele declarații despre plecarea de la iUmor: „Este momentul să mai luăm și o pauză” / Exclusiv

Citește și: Șerban Copoț, mesaj emoționant pentru soția sa: „Te am pentru tot restul vieții, nu doar până la următoarea criză de vârstă”

Citește și: Șerban Copoț, revoltat după ce a fost criticat că are prea mulți copii. „Tac de prea mult timp!” Reacția prezentatorului de la iUmor

Citește și: Șerban Copoț: „Nu fac asta din respect pentru ea!” De la ce se abține prezentatorul de la iUmor în căsnicie

Șerban Copoț a plecat de la iUmor

De ziua sa de naștere, Șerban a anunțat că a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Antena 1 și că se va dedica în această perioadă taberelor pe care le organizează de câțiva ani, acesta fiind proiectul său de suflet.

Taberele „Liga Exploratorilor” au loc lzvoru Mureșului, în județul Haraghita, iar la ele participă copii din întreaga lume. Puși în situații excepționale, într-un mediu controlat, copiii își descoperă abilități pe care nu le bănuiau și devin mai încrezători în puterile lor, prin intermediul celor 5 module educative la care participă, se arată pe site-ul proiectului.

„Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort. Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!”, a declarat Șerban Copoț pentru Unica.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Șerban Copoț

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton