Semnul divin pe care Amna l-a primit înainte de divorț: „Atunci am știut că trebuie să plec” / Exclusiv

.

Amna a divorțat de soțul ei în 2019, după aproximativ 12 ani de relație, dintre care nouă de căsnicie. Separarea nu a fost deloc una ușoară, având în vedere că cei doi au un fiu împreună. Invitată la Fresh by Unica, artista ne-a spus ce semn divin a primit înainte să se despartă de cel care i-a fost soț timp de aproape un deceniu.

Semnul divin pe care Amna l-a primit înainte de divorț

În iulie 2019, Amna (40 de ani) a confirmat că ea și soțul ei, Cristi Mușat, au decis să meargă pe drumuri separate. După anunțul despărțirii, cântăreața a rămas în continuare discretă în ceea ce privește viața de familie. De fiecare dată când a vorbit public despre fosta căsnicie, a fost cu scopul de a încuraja femeile care se regăsesc în aceeași situație.

Invitată la Fresh by Unica, Amna ne-a vorbit, printre multe altele, și despre relația ei cu credința. Artista ne-a povestit că a primit un semn divin chiar înainte de a divorța.

„Înainte să mă despart, am mers la Mănăstirea Ghighiu și am făcut o rugăciune foarte puternică. Am vorbit cu bunicul meu, care nu mai este în viață și care tot timpul îmi dădea bani când eram mică. Am spus: «Dacă trebuie să plec acum, având o situație foarte încurcată atunci, financiar vorbind, nu prea aveam cum să supraviețuiesc singură, dă-mi un semn!». Și nu știu dacă poți să crezi, mi l-a dat Dumnezeu. Nu știa nimeni despre chestia aia. Am primit o sumă de bani foarte mare și atunci am știut că eu trebuie să plec”, a povestit Amna, la Fresh by Unica.

Citește și: Amna, mesaj pentru toate femeile: „Vreau să țină capul sus și, acolo unde nu sunt respectate, să închidă telefonul” / Exclusiv

„Am știut că dacă un om a fost luat de lângă mine, a fost luat cu un scop.”

Nicio despărțire nu este ușoară, mai ales când la mijloc este și un copil. Amna și fostul ei soț au împreună un fiu, pe David, de la care artista învață în fiecare zi câte o lecție importantă.

„Am stat foarte mult pe gânduri, din diverse motive, fiind copil la mijloc și așa mai departe. Asta a fost relația mea cu Dumnezeu întotdeauna. Am știut că dacă un om a fost luat de lângă mine, a fost luat cu un scop. Am știut că a trebuit să merg pe un anumit drum, diferit de al altora, cu un anumit scop. Întotdeauna Dumnezeu a fost acolo”, a mai spus Amna, pentru Unica.ro.

Citește și: „Era o prăpastie între mine și ai mei.” Amna povestește cum s-a schimbat relația cu părinții ei după ce a devenit mamă / Exclusiv

„Nimic nu-i pentru totdeauna.”

Cântăreața ne-a povestit că a învățat să se închine înainte și după fiecare masă de la doamna Donca, cea care o îngrijea cât părinții ei erau la muncă. De la doamna Donca, Amna ne-a mărturisit că a învățat ce înseamnă Dumnezeu, credință, bunătate, respect, să fii umil și să nu ți se pară că ți se cuvine totul.

„Nimic nu-i pentru totdeauna. Trebuie să muncești pentru ceea ce îți dorești să obții și să înțelegi că poate să dispară într-o clipă dacă faci ceea ce nu trebuie. Dacă te porți urât sau nu duci la bun sfârșit ceea ce ai de dus. Credința cred că e foarte, foarte importantă. Să ai smerenia asta în tine. Să nu ți se pară că ești tu buricul pământului, că nu ești. Ce crezi? Pământul se învârte în continuare și fără tine”, a încheiat artista, la Fresh by Unica.

Citește și: Amna, dezvăluiri inedite despre fiul ei, David. „Situația mea e una aparte.” De ce nu vrea să ofere și nici să primească sfaturi de parenting / Exclusiv

Amna, invitată la Fresh by Unica

Tot la Fresh by Unica, Amna ne-a vorbit despre cum se împarte între carieră și familie, despre cum își crește fiul, despre călătoria ei de redescoperire a sinelui, dar și despre reinventarea ei constantă ca artist. Urmărește interviul mai jos!

Foto: Instagram/@amnamusic

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton