Semnificația ascunsă a ținutei lui Kate Middleton, la ultima apariție publică. Ce a vrut să transmită Prințesa de Wales

.

Familia regală se gândește mult la stilul personal atunci când merg la evenimente oficiale, iar Kate Middleton nu a făcut excepție atunci când și-a ales rochia pentru ce-a de-a doua apariție publică de la diagnosticul de cancer.

Ce semnificație are rochia purtată de Kate Middleton la ultima apariție publică

Alegerile de modă ale Prințesei de Wales atrag întotdeauna atenția fanilor regali, care așteaptă cu nerăbdare fiecare noul look al acesteia. Soția Prințului William a rămas departe de spațiul public cea mai mare parte a acestui an întrucât se concentrează pe recuperarea sa, în lupta cu cancerul.

Cu toate acestea, Kate Middleton a avut două apariții publice, când s-a simțit suficient de bine pentru a face acest lucru, la Trooping the Colour și finala masculină de la Wimbledon. Ținuta pe care a ales-o pentru Wimbledon a avut o semnificație importantă pentru Prințesa de Wales, cu referire directă la anul dificil pe care l-a avut.

Look-ul ales de Kate pentru această ocazie specială a fost o rochie uimitoare de la Safiyaa – stilul Cecilia – într-o nuanță aprinsă de lavandă. Revista Tatler relatează că semnificația specială din spatele acestei selecții constă în culoarea rochiei midi, care poate fi un simbol de sprijin pentru cei care au de-a face cu cancerul.

„Alegerea a părut a fi una deosebit de emoționantă pentru Kate Middleton, în timp ce își continuă recuperarea după cancer. Pentru mulți, o panglică de lavandă este văzută ca un semn de sprijin pentru cei care trăiesc cu toate tipurile de cancer”, relatează revista.

Rochia Prințesei de Wales a avut o talie mulată și o fustă delicată în formă de A, cu pliuri asimetrice pe corset și mâneci ușor bufante. Catherine a ales să își accesorizeze ținuta cu brățări de aur și o pereche de pantofi nude.

Citește și: Pantofii preferați ai lui Kate Middleton. Prințesa de Wales are o colecție impresionantă

Citește și: Kate Middleton, apariție surpriză la Balmoral. Prințesa de Wales l-a însoțit pe Prințul William la Biserică

Simbolul din clipul dezvăluirii diagnosticului, neobservat până acum

Ea a participat împreună cu fiica ei, Prințesa Charlotte și sora ei Pippa Matthews, cele două privind-o cu mândrie pe viitoarea Regină a Marii Britanii, în timp ce aceasta era voaționată de fanii aflați pe terenul central de la Wimbledon.

Acesta nu este primul simbol al sprijinirii celor care trăiesc cu cancer pe care Kate l-a folosit în timpul celor câteva luni dificile pe care le-a trăit.

Citește și: Problemele nu s-au încheiat pentru Kate Middleton. Prințesa de Wales, nevoită să își continue tratamentul pentru cancer

Citește și: Mesajul Prințului Harry către Kate Middleton, după apariția Prințesei de Wales la Wimbledon. Ducele de Sussex încearcă să repare relația cu fratele și cumnata sa

În momentul în care a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer, Kate Middleton a stat în fața unui câmp de narcise, flori ce sunt folosite la nivel internațional ca simbol al speranței pentru cei afectați de boală, simbolizând speranța, rezistența și renașterea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imaigni cu Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton