Semnalul secret al lui Meghan Markle. Cum îi atrage atenția Prințului Harry

.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt deseori văzuți în public ținându-se de mână, iar un expert în limbajul corpului susține că ducesa de Sussex are un semnal secret pe care îl folosește adesea cu soțul ei pentru a-i atrage atenția.

În ultima vreme, Harry și Meghan au fost văzuți tot mai rar împreună. Însă, cei doi sunt așteptați să participe la Jocurile Invictus 2023 ce vor avea loc peste câteva săptămâni.

Jocurile, care au fondate de mezinul Regelui Charles, au fost organizate pentru militarii și femeile rănite în război și urmează să se desfășoare în orașul german Dusseldorf, din 9 septembrie.

Semnalul secret pe care Meghan Markle îl folosește pentru a-i atrage atenția Prințului Harry

Adesea, când Harry și Meghan sunt văzuți împreună în public, sunt foarte tactili și sunt văzuți în mod regulat ținându-se de mână. Dar expertul în limbajul corpului, Darren Stanton, spune că a înțeles semnalul secret folosit de pereche – mai ales când Meghan vrea să-i atragă atenția lui Harry.

„Când îi vedem pe Meghan și pe Harry împreună, vedem contact vizual prelungit, ținându-se de mână, contact fizic – toate semnele unei conexiuni autentice și a unei relații profunde între ei. Oricât de protector  este el față de Meghan, o vedem pe Meghan acționând ca o sursă de reasigurare pentru Harry”, a afirmat Darren Stanton citat de Mirror.co.uk.

„Ea este deseori văzută punându-și mâna pe spatele lui atunci când sunt împreună – un gest reconfortant și o mișcare pe care o face pentru a-i arăta lui Harry sprijinul ei. Au tendința de a avea semne secrete unul cu celălalt pentru a semnala acțiuni”, a precizat expertul în limbajul corpului.

„Primul este acela că Meghan își pune mâna pe cotul lui dacă vrea să părăsească o anumită situație. Dacă Harry vorbește atunci când Meghan face asta, poziția piciorului lui se va schimba, indicând că se îndepărtează de conversație și își schimbă direcția”, a explicat Stanton.

Citește și: Regula pe care Kate Middleton și Meghan Markle au încălcat-o la Wimbledon. Accesoriul pe care nu ar fi trebuit să-l poarte

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry își caută locuință lângă Lady Gaga și Leonardo DiCaprio. Ducesa încearcă să revină la Hollywood

Cum se comportă Harry atunci când Meghan nu este de față

„Principalul semnal dintre ei doi este contactul vizual. Există o anumită privire pe care Meghan i-o oferă atunci când vrea să îi arate sprijinul ei și să verifice cum se simte Harry”, a continuat expertul.

De asemenea, Darren a remarcat că există o diferență în limbajul corpului lui Harry atunci când este cu Meghan – și se datorează rolului pe care îl joacă atunci când sunt în public.

„Există o distincție notabilă în comunicarea lui non-verbală atunci când Harry este singur, în comparație cu atunci când este cu Meghan. Aproape că simte că trebuie să fie de serviciu atunci când este cu Meghan. Meghan, pare puțin mai conștientă de împrejurimile ei, de parcă ar trebui să prezinte un anumit brand”, a afirmat el.

„Limbajul corpului său nu este la fel de deschis și va fi adesea mai rezervat. Când este singur, Harry are un sentiment de deschidere pe care rareori îl vedem altfel, este foarte autentic în emoțiile sale și încrederea lui crește, deoarece nu trebuie să-și asume un rol protector”, a mai spus expertul în limbajul corpului.

Citește și: Meghan Markle nu mai vorbește cu soții Beckham, dar ar fi trecut-o pe lista neagră și pe Serena Williams

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, în conflict cu o agenție foto. Ducele de Sussex se teme pentru viața soției sale

Cum s-au schimabt ducii de Sussex de când s-au îndepărtat de familia regală

Totodată, bărbatul a explicat că comportamentul lor s-a schimbat de când cei doi au renunțat la rolurile de seniori ai Casei Regale britanice.

„Prima dată când au apărut în public împreună, ei au fost nevoiți să urmeze protocolul regal, a existat un întreg manual de reguli și reglementări pe care trebuiau să le respecte. Odată ce s-au mutat în State și au renunțat la rolurile lor, nu au mai avut nicio reținere”, a explicat Stanton.

„Am observat o creștere a manifestărilor de afecțiune în public, Meghan a început să poarte ținute și culori diferite, în timp ce înainte avea rețineri. Anterior, ea purta tonuri albe, în timp ce acum o vedem purtând nuanțe mai sigure, sugerând că nu se teme să iasă în evidență”, a precizat Darren Stanton.

Potrivit expertului, cei doi se simt acum mult mai relaxați atât în public, cât și unul în preajma celuilalt.  

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton