Selly a cumpărat un apartament în Mamaia. Cât costă imobilul. „Este un proiect rezidențial de lux”

.

Selly a investit într-un apartament din Mamaia. Clădirea de 15 etaje în care se află imobilul de două camere este situată în centrul distracției din Mamaia, în „cea mai exclusivistă zonă de pe litoralul românesc”.

Complexul de locuințe este situat la 1 m de plajă, între cluburile din nordul stațiunii Mamaia și în imediata apropiere a celor mai atractive plaje din stațiune. În zonă se regăsesc și numeroase restaurante și baruri cu program estival, dar și permanent.

Selly a investit într-un apartament din Mamaia. „Este un proiect rezidențial de lux”

Selly a optat pentru un apartament cu 2 camere, la etajul 13. Potrivit informațiilor de pe site-ul complexului, prețul unui imobil începe de la 167.000 de euro + TVA. În prezent, clădirea este încă în etapa de construcție. „Este un proiect rezidențial de lux, foarte ambițios. Va avea restaurante, piscină — tot ce îți poți dori de la un proiect de o asemenea anvergură”, a scris Selly pe Instagram.

Citește și: Selly, reacție dură după ce lucrările de BAC ale mai multor elevi au fost anulate din cauza unui cuvânt. „Sunt foarte furios, e absolut scandalos!”

Vloggerul locuiește în București, de unde nu plănuiește să se mute în viitorul apropiat. În ciuda investiției într-un imobil de pe litoral, în Capitală, Selly locuiește în chirie, considerând că investiția într-un apartament în care locuiești nu este una inteligentă.

Cât cheltuie Selly lunar pe chiria din București

În 2021, Selly declara că plătește o chirie de 2.050 de euro pentru apartamentul în care locuiește. În plus, lunar, vloggerul spunea că mai plătește 100 de euro pentru locul de parcare și 200 pentru parasolarul de pe balcon. Selly a estimat valoarea imobilului la 500.000 de euro.

Citește și: Cum a reacționat Mircea Badea când a auzit că Selly cheltuiește lunar 20.000 de euro. „Spune că e un om cumpătat…”

„E un apartament care nu îți produce bani în mod activ. Singurul mod în care ar produce e când îl vinzi, poate că piața va crește și vei avea un profit din vânzarea lui. Ce poți face cu cei 500.000 de euro? Poți să îi investești și să îți producă bani mai mulți decât un apartament. Eu asta fac cu banii, vreau să-i investesc. Decât să spargi 500.000 de euro pe un apartament în care stai, poți să iei mai multe care sunt în faza de proiect și al căror preț va fi mult mai mare când vor fi gata”, a declarat Selly în octombrie 2021.

Ce mașină conduce Selly

Din 2019, Selly conduce un Mercedes CLS 450 care are prețuri începând de la 58.000 de euro. „Este minunată! E mașina visurilor mele. Arată superb. În sfârșit nu mai merg cu trenul. După ani și ani de mers cu trenul… Azi mi-am luat mașina visurilor mele”, a declarat Selly, la momentul achiziției mașinii.

Citește și: Selly, dezvăluiri surprinzătoare în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Când a renunțat la facultate

Câți bani câștigă Selly din online

Selly și-a început cariera online la doar 11 ani. Astfel, la doar 22 ani, are o carieră de peste 10. În trecut, vloggerul a estimat câștigurile sale lunare, precizând că acestea variază de la lună la lună. În trecut, vloggerul declara că, într-o lună, cheltuie între 10.000 și 20.000 de euro. „Atât mă costă pe mine viața, ieșirile, mesele, chiria și așa mai departe”, a declarat Selly, la Antena Stars.

Citește și: Cine sunt părinții lui Selly și cu ce se ocupă: „Fără educația de la ei, nu aș fi fost nici 1% din ceea ce sunt astăzi”

„Orientativ așa, pot fi sub sau peste 10 mii de euro pe lună, în funcție de vizualizările din luna respectivă și de perioada din an”, a explicat Selly. Acestea ar fi doar câștigurile din YouTube. În paralel, Selly colaborează și în alte proiecte cu diverși clienți, astfel că suma pe care o câștigă lunar depășește cei 10 mii de euro anterior menționați.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton