Selena Gomez a purtat Armani și Bvlgari pe covorul roșu, dar a ales o geantă la preț de chilipir. Cât costă și ce vedete adoră modelul

.

Este un lucru rar să vezi vedete purtând genți la prețuri accesibile pe covorul roșu, dar Selena Gomez a ieșit din tipare și nu a dat greș, pentru că toți ochii au fost pe ea.

Pentru Globurile de Aur, Selena Gomez (31 de ani) a renunțat la poșetele cu patru cifre și a optat pentru ceva mai prietenos cu bugetul: geanta de mână Gabbi Crystal a lui JW Pei, care costă 129 de dolari.

Selena Gomez, geantă de 129 de dolari

În seara cea mare, vedeta a purtat o rochie Armani Privé, strânsă pe corp și cu funde în partea de sus și amplă în partea de jos, care avea în mod sigur un preț substanțial, asta ca să nu mai vorbim de multiplele brățări cu diamante, de la Bvlgari, pe care Selena Gomez le-a adunat pe fiecare braț.

Megan Fox și Gigi Hadid adoră acest model

Selena Gomez nu este singura celebritate care adoră acest model de geantă, deoarece vedete precum Emily Ratajkowski, Megan Fox și Gigi Hadid au purtat de-a lungul anilor versiunea din piele, care are un preț de 80 de dolari.

În timp ce Gomez a ales să își asorteze rochia etalată pe covorul roșu cu o geantă roșie, există și exemplare în nuanțe strălucitoare de negru, argintiu și verde- ca să nu mai vorbim de câteva modele acoperite cu blană artificială.

Vedeta din producția „Only Murders in the Building” și-a completat look-ul pentru noaptea cea mare cu o coafură superbă și o manichiură cu oja Licorice Essie de 10 dolari

„Rochia personalizată a Selenei este un roșu uimitor cu accente negre și am simțit că unghiile ar trebui să fie pe tema asta”, a spus manichiuristul Tom Bachik.

Citeşte și: Corina Caragea, imagini de pe patul de spital din Thailanda: „Așa s-a încheiat vacanța mea”

Citeşte și: Anna Lesko împlinește 45 de ani! Cum arăta la începutul carierei și de ce s-a despărțit de tatăl copilului ei / Galerie foto

Citeşte și: Oana Roman, despre anii de iad cu Marius Elisei: „Nu exista niciun fel de contact, nici fizic”

Citeşte și: Zoia Alecu a fost cerută de soție pe scenă: „Are o anumită finețe, este un romantic”/ Interviu exclusiv

Citeşte și: Cătălin Măruță a răbufnit după ce fiica sa, Eva, a fost criticată pentru rolul din „Tati part-time”. „Suntem datori să reacționăm!”

Selena Gomez, cu iubitul la eveniment

Pe lângă geanta cu care a întors toate privirile, Selena Gomez l-a avut și pe iubitul ei, Benny Blanco, la braț după spectacol. Ea l-a sărutat pe producător în culise, după ce a pierdut premiul pentru cea mai bună actriță.

„El este absolut totul pentru mine”, a scris ea într-un comentariu, pe o rețea de socializare, de curând. „A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Sfârșit”. Selena Gomez a lucrat cu Benny Blanco și la cel mai recent hit al ei, „Single Soon”.

Actrița i s-a alăturat, de asemenea, lui Taylor Swift în timpul ceremoniei.

Foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton