Sebastian Dobrincu, adevăratul motiv din spatele despărțirii de Ioana Ignat: „Am încercat tot”

.

Sebastian Dobrincu (25 ani) și Ioana Ignat (25 ani) s-au despărțit, iar antreprenorul a fost cel care a făcut anunțul în timpul unei emisiunii de televiziune. Deși la momentul respectiv acesta a refuzat să ofere prea multe detalii, acum Sebastian le-a explicat fanilor săi ce s-a întâmplat între el și fosta lui iubită de au ales să meargă pe drumuri separate.

Sebastian Dobrincu, despre despărțirea de Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat formau un cuplu de trei ani și păreau să se înțeleagă foarte bine. Cei doi nu obișnuiau să își expună relația în fața publicului, dar mai postau din când în când imagini pe rețelele de socializare. Săptămâna trecută, Sebastian a anunțat că el și iubita lui s-au despărțit, fără să ofere, însă, prea multe detalii.

Antreprenorul a decis, în cele din urmă, să ofere o declarație cu privire la separarea de artistă, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare.

„Eu și Ioana am decis să o luăm pe drumuri separate. Pentru a preveni orice interpretare – este o decizie cât se poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt. Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună. Nu  îmi stă în fire să îmi discut intimitățile. Sunt perseverent de fel. Nu am renunțat până nu am ajuns împăcat că am încercat tot”, a scris Sebastian Dobrincu pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Sebastian Dobrincu, diagnosticat cu o boală autoimună osoasă la 25 de ani. „Am avut nopți când plângeam în pat de durere” / Video

Citește și: 10 vedete din România care se luptă cu boli autoimune. Corina Dănilă: „Odată declanșată o duci toată viața”

„Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioadă! Capul sus, zâmbetul pe buze și inima deschisă”, a completat el.

Ioana Ignat, mesaj cu subînțeles despre despărțirea de antreprenor

Deși a refuzat să vorbească public despre viața ei privată și despre despărțirea de Sebastian Dobrincu, Ioana Ignat și-a exprimat sentimentele prin intermediul muzicii. Artista a lansat zilele trecute o nouă piesă intitulată „O poveste de iubire”.

„A fost o poveste de iubire / Ce va rămâne-n amintire / Inima ei era a lui / Inima lui era a ei”, spun versurile Ioanei Ignat pe care aceasta a lansat-o la scurt timp după despărțirea de Dobrincu.

Invitată săptămâna trecută în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ioana Ignat a mărturisit că se simte „binecuvântată”.

Citește și: Rutina de seară a lui Kate Middleton. Cum se pregătește Prințesa de Wales pentru zilele pline de evenimente oficiale

Citește și: Anahi, actrița din Rebelde, împlinește 41 de ani. Cum arată acum

„Sunt foarte bine, sunt binecuvântată și se întâmplă lucruri extraordinare în viața mea”, a precizat e, când a fost întrebată de Cătălin Măruță dacă este împăcată.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton