Sean Penn, săruturi pasionale, pe stradă, cu o actriță moldoveancă mai tânără ca fiica lui. Cum au fost fotografiați cei doi

.

Sean Penn pare să aibă o nouă iubită. Celebrul actor, în vârstă de 64 de ani, a fost fotografiată sărutând-o pe tânăra actriță Valeria Nicov în timp ce se plimba pe străzile din Madrid, Spania.

Sean Penn, surprins în ipostaze tandre cu noua iubită

Sean Penn a fost surprins de paparazzi într-o ținută lejeră, purtând o jachetă neagră și o pereche de pantaloni gri închis și o pereche de adidași. Ce acare i-a țintu companie întreaga seară, Valeria Nicov a purtat o bluză de culoare crem, un blazer business casual, pantaloni și papuci negri.

TMZ relatează că Valeria Nicov este model și actriță moldovenească al cărei IMDB listează diverse proiecte mai mici în care a jucat, datând din 2018.

Vârsta ei exactă rămâne necunoscută, dar se crede că are sub 30 de ani.

După divorțul lui Sean Penn de Leila George în 2022, el a fost legat romantic de Olga Korotyayeva, Nathalie Kelley și multe alte frumuseți.

Cu doar câteva luni mai devreme, el a recunoscut că este „încântat în fiecare zi” în care e singur.

Sean Penn a fost căsătorit de trei ori și are doi copii

În total, Sean Penn atrecut prin trei căsnicii. Prima a fost cu Madonna între1985 și 1989.

În 1996, s-a căsătorit cu Robin Wright, înainte ca aceștia să depună cerere de desfacere a căsătoriei lor în 2010. Un deceniu mai târziu, s-a căsătorit cu Leila George, dar doi ani mai târziu s-au despărțit.

Sean Penn are doi copii adulți – un fiu, Hopper Penn (31 de ani) și o fiică în vârstă de 33 de ani, Dylan Frances Penn – pe care îi împărtășește cu a doua sa soție.

Citeşte şi: Sean Penn, amorezat la 63 de ani. Actorul a renunțat la Olga Korotyayeva și a fost surprins cu noua iubită la plajă

Citeşte şi: 10 cele mai proaste discursuri de la Premiile Oscar. Sean Penn, Gwyneth Paltrow și Sam Smith, glume neinspirate, emoții disimulate și declarații eronate / Video

Citeşte şi: Sean Penn i-a oferit președintelui ucreainean unul din Oscarurile sale: „După ce câștigi, adu-l înapoi în Malibu”

Citeşte şi: Sean Penn și Ben Stiller, interdicție permanentă de călătorie în Rusia

În iunie, el a spus pentru The New York Times că vrea să iasă din nou la întâlniri dar fără nimic serios, să evite durerea despărțirii.

„Sunt liber”, a spus el pentru presa. „Dacă voi mai fi într-o relație, voi fi în continuare liber. Sau nu voi fi într-o relație și nu voi fi rănit. Nu simt că o să-mi zdrobească din nou inima cineva din cauza dragostei”, a adăugat.

De asemenea, a recunoscut că obișnuia să iubească drama în romantism, dar acum simte diferit cu privire la viața amoroasă.

El a spus că, chiar dacă este îndrăgostit nebunește de cineva, drama inutilă îl va face să-și piardă cu totul sentimentele.

„Mă uit la câinii mei și spun: Hei, suntem din nou doar noi”, a spus el.

Penn a mai spus că de-a lungul vieții a experimentat o serie de relații în care primul lucru pe care îl vedea dimineața erau ochii care se întreabau ce va face el pentru a-i face fericiți în acea zi, adăugând cu amărăciune că „rareori se întâmpla reciproc”.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton