Sean Penn a uitat de iubita oficială și s-a lăsat fermecat de o altă actriță în bikini. Cum au fost surprinși pe plajă

.

Sean Penn nu duce lipsă de admiratoare. Acum a fost surprins cu Kristen Wiig la plajă, iar săptămâna trecută a fost prins în tandrețuri înfocate, la St. Tropez, cu cea care este considerată iubita lui oficială, Olga Korotyayeva.

Cei doi actori și-au expus trupurile pe o plajă din Los Angeles și s-au bucurat de momentele petrecute împreună.

Sean Penn, îmbrățișări cu o altă actriță la plajă

Penn, în vârstă de 62 de ani, a ales să renunțe la cămașă în timp ce se juca cu Golden retriever-ul său, în timp ce Wiig, în vârstă de 49 de ani, s-a relaxat pe un prosop de plajă, hotărâtă fiind să obțină bronzul dorit.

Vedeta din producția „Bridesmaids” a purtat un costum de baie maro și o pălărie de paie pentru această ieșire, în timp ce starul din filmul „I Am Sam” a optat pentru o pereche de pantaloni scurți. Cei doi s-au îmbrățișat înainte ca Wiig să plece și, potrivit unui martor ocular, „păreau să se distreze bine împreună”.

Citeşte și: Sean Penn se întâlnește cu o frumusețe de la Hollywood. Cu cine a fost surprins actorul

Citeşte și: Sean Penn și fosta soție, cină în New York la scurt timp după finalizarea divorțului

Sean Penn a fost cu Olga la St. Tropez

Iubita lui Penn, Olga Korotyayeva, și soțul lui Wiig, Avi Rothman, au lipsit din această excursie la plajă. Chiar săptămâna trecută, Penn și Korotyayeva, în vârstă de 43 de ani, au fost văzuți sărutându-se în timpul unei evadări romantice la St. Tropez.

Înainte de această vacanță, cei doi au făcut o excursie în Italia, unde au fost fotografiați din nou dând frâu liber sentimentelor.

Citeşte și: Sean Penn a plecat din Ucraina spre Polonia pe jos: „Ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”

Citeşte și: Dylan, fiica lui Sean Penn face furori în lumea modei

Olga Korotyayeva și Sean Penn, atingeri obraznice

La un moment dat, în timp ce se plimbau prin Roma, Korotyayeva și-a odihnit mâna pe fundul lui Penn și nu s-a sinchisit de gestul ei nici când au intrat să facă cumpărături de la Bvlgari și Tiffany & Co.

Într-o altă imagine, cei doi împart un sărut în timp ce starul din „Mystic River” își ține brațele în jurul ei.

De cealaltă parte, Wiig și Rothman, în vârstă de 49 de ani, s-au logodit în august 2019 și s-au căsătorit în anul următor. Actrița și soțul ei au apelat la o mamă surogat și din 2020 se bucură de prezența gemenelor Luna și Shiloh în viața lor

Sean Penn, trecut amoros furtunos

Sean Penn a divorțat în urmă cu un an de Leila George, în vârstă de 31 de ani, care este fiica lui Vincent D’Onofrio și a Gretei Scacchi.

Penn lasă în urmă mai multe mariaje. Starul s-a căsătorit cu Madonna, în vârstă de 64 de ani, în 1985. Cei doi au divorțat patru ani mai târziu. Penn s-a însurat apoi cu actrița Robin Wright, în vârstă de 56 de ani, în 1996. Au rămas împreună până în 2010. Sean și Robin au doi copii împreună, pe Dylan Frances, 31 de ani, și pe Hopper, 29 de ani.

El și Charlize Theron, în vârstă de 47 de ani, au avut o relație de câțiva ani între 2013 și 2015.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton