Scandal la curtea regală a Norvegiei. Marius Høiby, fiul Prințesei Moștenitoare Mette-Marit, a fost arestat

.

Marius Høiby, fiul Prințesei Moștenitoare Mette-Marit a Norvegiei și nepotul Regelui Harald, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat în urma unui incident violent, după ce ar fi amenințat o femeie că îi dă foc hainelor, în timp ce se afla într-un apartament din Oslo.

Marius Høiby, fiul Prințesei Moștenitoare a Norvegiei a fost arestat

Marius Høiby, fiul Prințesei Moștenitoare Mette-Maritt, de dinaintea căsătoriei cu Prințul Moștenitor Haakon, a fost arestat și eliberat după un „incident violent”, potrivit unui comunicat al poliției. Tânărul a fost acuzat că a amenințat o femeie că îi dă foc hainelor.

Două surse anonime au declarat revistei norvegiene Se og Hor că poliția deținea o casetă audio cu fiul vitreg al prințului moștenitor, spunându-i victimei că îi va da foc hainelor dacă ea nu ar face ceea ce vrea el, notează The Times.

A doua zi, Se og Hor a publicat fotografii care pretindeau că au fost făcute din interiorul apartamentului în care a avut loc atacul, inclusiv un cuțit ieșit dintr-un perete și un corp de iluminat spart pe podea.

O declarație a poliției din Oslo, pe 13 august, spunea că Marius Høiby, care nu are un rol regal, a fost arestat sub acuzația de vătămare corporală pe 4 august, după ce autoritățile au primit vestea despre un „incident violent petrecut într-un apartament în Oslo pe timpul nopții”.

Autoritățile care au ajuns la apartamentul în care ar fi avut loc incidentul, au luat declarații victimei și au investigat locul înainte de a-l aresta pe fiul Prințesei Moștenitoare.

Citește și: Imagini cu Heidi Klum, topless pe plajă, alături de soţul ei, Tom Kaulitz. Şi-au dat frâu sentimentelor în mare

Citește și: Pantofii preferați ai lui Kate Middleton. Prințesa de Wales are o colecție impresionantă

Poliția l-a contactat pe Marius la Skagum, o reședință regală în afara Oslo, iar arestarea a avut loc cu „calm”, la școala Jansløkka, unde au fost de acord să se întâlnească.

Tânărul a fost eliberat a doua zi.

Ce relație există între fiul Prințesei Moștenitoare a Norvegiei și femeia atacată

Conform unui comunicat al Poliției din Norvegia, Marius și femeia în cauză ar fi implicați într-o relație amoroasă.

„Høiby are o relație cu femeia care a fost supusă abuzului fizic. Poliția nu deține informații că femeia ar fi suferit răni grave, dar va face parte din anchetă pentru a stabili amploarea rănilor victimei”, se arată în comunicatul în care este precizat că daunele sunt extinse acum la reparațiile apartamentului din Oslo.

„Høiby nu a vrut să se explice până acum, dar poliția este în dialog cu avocatul apărării cu privire la posibile interogații. De asemenea, poliția va efectua audieri ulterioare cu victima”, au precizat autoritățile norvegiene.

Citește și: Lidia Buble, fotografie rară, de colecție alături de cei 10 frați. „Aici, toți 11, de la mic la mare!” Cum a fost surprinsă artista

Citește și: Rihanna, apariție rară cu cei doi copii. Cum arată RZA și Riot / Galerie foto

Prințul moștenitor Haakon, în vârstă de 51 de ani, a vorbit public despre arestarea fiului său vitreg.

„Este o problemă serioasă când poliția este implicată în acest fel, dar, în același timp, nu este corect să intru în detaliile cazului”, a spus Prințul Haakon reporterilor.

Acesta a fost prezent la Paris pentru Jocurile Olimpice de vară și a adăugat că prințesa moștenitoare Mette-Marit, în vârstă de 50 de ani, a rămas acasă, în ciuda planurilor anterioare de a i se alătura în Franța.

„În familia noastră, ca în toate familiile, este uneori important să fim acolo. De data aceasta, eu am fost cel care am plecat, în timp ce ea a stat acasă”, a mai zis Prințul despre situația în care este implicată familia sa.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Marius, fiul Prințesei Mette-Marit a Norvegiei

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton