Saveta Bogdan ține dietă la 78 de ani. Artista vrea să slăbească: „Mănânc foarte puțin”

.

Saveta Bogdan (78 ani) a decis să țină o dietă drastică pentru a scăpa de kilogramele în plus, pe care le-a acumulat în ultima perioadă. Artista de muzică populară a intrat la regim pentru a arăta așa cum își dorește, înainte de a pleca în America, unde va sta două luni.

Saveta Bogdan, la dietă la 78 de ani

Saveta Bogdan a decis să scape de kilogramele în plus pe care spune că le-a acumulat în ultimul timp, așa că a intrat la regim. Îndrăgita interpretă de muzică populară vrea să slăbească 3 kilograme și pentru asta ține o dietă strictă. Aceasta spune că mănâncă doar o dată pe zi și atunci foarte puțin pentru a se asigura că va ajunge la silueta ideală.

„Eu țin cură de slăbire, mănânc doar o dată pe zi, mănânc foarte puțin, o ciorbă, multe salate, am luat și eu 3 kg în plus și vreau să le dau jos”, a declarat Saveta Bogdan pentru Spynews.

Artista spune că ține cu ușurință această dietă pentru că nu este prima dată când ține un astfel de regim. Deși susține că într-o zi a durut-o stomacul din cauza înfometării, nu intenționează să renunțe.

Saveta Bogdan este decisă să slăbească până va pleca în Statele Unite ale Americii, unde va rămâne timp de două luni.

Citește și: Saveta Bogdan, despre traumele trăite: „Mă bătea până mă lăsa lată”

Citește și: Saveta Bogdan, jignită de Gheorghe Turda după ce a spus că a cerut-o în căsătorie: „Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?”

„Aseară mă durea așa stomacul că n-am mâncat aproape nimic, decât o supă de zarzavat ca să nu mă îngraș, am mâncat o salată și puțină varză tocată, probabil de asta m-a durut puțin stomacul de la ea. Eu am mai ținut diete și înainte. Eu tot timpul am avut control la mâncare, eu mereu aveam un fix să nu zică țambalul că nu încape de mine pe scenă. Eu mereu am vrut să am 57 de kg, eu acum am 63, vreau să mai dau jos. Mai ales că plec pe 15 iulie și în America și stau acolo două luni”, a mai spus Saveta Bogdan.

De ce merge artista anual în America

În fiecare an, Saveta Bogdan călătorește în America, unde rămâne pentru câteva luni. Motivul este fiica sa, care s-a stabilit și și-a întemeiat o familie acolo.

Fata interpretei de muzică populară locuiește la Miami cu soțul ei american, cu care Saveta Bogdan spune că nu se înțelege prea bine din cauza barierelor de limbaj.

Citește și: Monica Anghel a devenit instructor de fitness, după ce a slăbit 40 de kilograme. Cine este bărbatul care a susţinut-o în decizie

Citește și: Acasă la Anca Țurcașiu. Artista e pasionată de design interior. Imagini din căminul de vis

„Păi și acum îl înjur, de exemplu, eu merg să ud plantele, adică, să ud grădina dimineața, el spune plante. Dacă spune câte ceva: ”Mama, pui prea multă apă, ia mai dă-te mă… și taci din gură. Dar el nu înțelege, el spune: „Nu speak românește”, nici eu nu speak english. Acum, trece pe lângă mine și spune: ”no speak, no speak”, povestea anul trecut artista, pe când se afla în America.

În 2023, Saveta Bogdan a stat trei luni în SUA, însă spunea că s-a plictisit pentru că nu avea cu cine să vorbească, mai ales când fiica sa pleca la serviciu. Mai mult, ea spunea că și acolo era „pusă la dietă” pentru că nu îi place mâncarea.

„Nu mă împac cu mâncărurile lor de aici absolut deloc, nu mă împac cu ele. Ei au multe sosuri, dar pun zahăr în ele, și eu nu suport zahăr, nu mănânc dulce, nu-mi place dulce”, preciza ea la Antena Stars.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Saveta Bogdan

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton