Sasha, fiul lui Theo Rose și Anghel Damian, are probleme de sănătate: „De unde a adunat Salmonela, nu știe nici Dumnezeu” / Video

.

Sasha, fiul în vârstă de 9 luni al lui Anghel Damian și Theo Rose, se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a povestit pe rețelele de socializare că micuțul a avut, în doar două luni, atât Gripa A, cât și o infecție cu Salmonela. Acum, micuțul se află sub tratament medicamentos, însă, potrivit cântăreței, nu și-a pierdut buna dispoziție.

Sasha, fiul lui Theo Rose și Anghel Damian, probleme de sănătate

Theo Rose, care obișnuiește să își țină la curent fanii cu evenimentele importante din viața ei, le-a dezvăluit acestora că fiul său și al lui Anghel Damian, Sasha, s-a confruntat în ultimele două luni cu câteva probleme de sănătate. Băiețelul a fost diagnosticat, pe rând, cu Gripă de tip A, iar mai apoi cu Salmonela.

„Ce ziceți voi de băiatul meu? În două luni de zile a avut așa: gripa A, Salmonela… băi, salmonela! De unde a adunat el salmonela nu știe nici Dumnezeu. Bănuim așa, dar noi i-am dat doar carne de țară, fiartă bine, adică nu știu… de undeva a adunat salmonela, mă rog…”, a afirmat Theo Rose pe InstaStory.

Artista a povestit că, inițial, au crezut că Sasha are rotavirus, dar analizele au infirmat acest lucru.

„Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că e Rotavirus, nu era Rotavirus, era asta și după i-am făcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos, continuam cu probiotice ca să echilibreze flora intestinală, că elimină copilul singur”, a mai spus ea.

Citește și: George Ivașcu, dezvăluiri despre Theo Rose și evoluția ei în Clanul: “A demonstrat public”. Ce spune despre Anghel Damian, fostul lui student / Exclusiv

Citește și: Theo Rose și-a făcut prima intervenție estetică la 26 de ani. „Prea nu se concentra nimeni când voia să se uite în ochii mei” / Foto

Citește și: Cum arată apartamentul lui Theo Rose și Anghel Damian: „Un lucru minunat la casa noastră” / Galerie foto

Citește și: Laura Laurențiu a câștigat războiul cu Jamila, în cazul „eclerului la tavă”. S-au cerut daune de 7.000 de euro

Theo și Anghel au ajuns cu fiul lor la spital

Theo Rose a precizat că, după o săptămână, Sasha a început să facă febră mare, astfel că l-a dus de urgență la spital. Acum, Sasha este bine și, spune cântăreața, își ia conștiincios medicamentele. În tot acest timp, se pare că micuțul nu s-a lăsat doborât de boală, ci a rămas vesel.

„La o săptămână, mă trezesc cu el cu febra 39 cu 5, luni noapte eram la spital, că acum are streptococ. Băi, marele meu noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea, nu e din ăla care să bolească. E vesel, e tonic, e cumva. Nu te lasă să te panichezi, să te îngrijorezi, să te uiți la el și să nu știi ce să-i faci, e vesel, își ia tratamentul conștiincios acolo”, a dezvăluit artista.

Aceasta a explicat că atât ea, cât și Anghel Damian, încearcă să nu se panicheze când fiul lor se îmbolnăvește.

„Greu, băi, nu-i ușor să fii bebeluș, frate. Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie. Bănuiesc că asta e perioada când chiar le adună pe toate”, a mai spus Theo Rose pe rețeaua de socializare.

De ce nu arată artista chipul fiului ei

Deși postează deseori imagini sau clipuri cu fiul ei, Theo Rose nu îi arată niciodată chipul. Cel mult, micuțul a putut fi văzut din profil. Artista a dezvăluit de ce a ales să nu îl prezinte publicului, deși este o mămică mândră de copilul ei.

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a explicat Theo Rose în urmă cu ceva timp.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton