Sasha, fiul lui Theo Rose, pe urmele mamei sale. Micuțul, filmat în timp ce face vocalize/ Video

.

Sasha, fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, în vârstă de 1 an, pare să moștenească talentul mamei sale. Micuțul a fost filmat de artistă în timp ce face vocalize, iar clipul i-a emoționat pe fanii cântăreței. Aceasta a distrbituit pe rețelele de socializare filmulețul, în care se amuză de felul în care fiul ei o imită.

Sasha, fiul lui Theo Rose, filmat când face vocalize

Sasha, fiul lui Theo Rose, a reușit să cucerească o țară întreagă. Deși artista și Anghel Damian nu i-au arătat niciodată chipul, micuțul în vârstă de 1 an atrage atenția prin gingășia lui. Cânăreața obișnuielte să publice în mediul online imagini și clipuri cu băiatul ei, în diferite ipostaze.

Acum, ea l-a filmat pe Sasha mergând pe un coridor lung și imediat ce ea a făcut două vocalize, el a imitat-o. Micuțul, îmbrăcat în pantaloni și tricou gri petrol, s-a oprit la un moment dat și a început să dea și din cap fără a se opri, însă, din a face vocalize.

Amuzată de situație, Theo a început să râdă și a împărtășit momentul cu urmăritorii ei de pe Instagram, unde are peste 1.2 milioane fani.

Pe 14 iunie, micuțul a împlinit un an, iar artista i-a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

„Sasha 1 an! Mami, ești făcut din iubire, fericire și adevăr. Ai de unde da mai departe. La mulți ani!”, a scris Theo Rose pe Instagram.

De ce evită artista să arate chipul fiului ei și al lui Anghel Damian

La fel ca multe alte vedete din România, Theo Rose și Anghel Damian au ales să nu își expună fiul pe rețelele de socializare. Aceasta distribuie în mod regulat imagini și clipuri cu Sasha, dar fără a-i arăta chipul.

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a spus ea în urmă cu câteva luni.

Invitată în podcastul Lianei Stanciu, „Magic Life”, cântăreața a explicat că nu vrea ca în momentul în care Sasha va merge la grădiniță sau școală toată lumea să se uite la el și să facă comentarii cu privire la faptul că este copilul ei sau al lui Anghel Damian. Vrea ca micuțul să fie tratat ca orice alt copil, fără să atragă atenția prin prisma celebrității părinților lui.

„Copilul ăsta a venit ca să mă scape de multe lucruri. El e paravanul meu. Am fost genul care nu a spus „Nu” la nimic, mi-am luat toate lucrurile pe cap, m-au și ajutat, le-am făcut cu drag, dar toate lucrurile astea durează până într-un punct. (…) Poate să se dărâme lumea, eu sunt cu copilul acasă. Nu mai las copilul. E foarte prețios timpul ăsta și băiatul crește și începe să sufere când mă vede plecând. Dar caut să-l obișnuiesc cu asta. Dar când sunt acasă las tot, stau doar cu el”, a povestit Theo Rose.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose, Anghel Damian și Sasha

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton