Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, o iubire ca în filme. Cum s-au cunoscut după tragedia în care el a accidentat mortal două femei

.

Sarah Jessica Parker (58 de ani) și Matthew Broderick (61 de ani) au una dintre cele mai longevive căsnicii de la Hollywood. Și-au legat destinele în 1997 și au o poveste de iubire ca în filme.

S-au întâlnit pentru prima dată în noiembrie 1991, unde au jucat împreună pe scenă, în producția companiei de teatru Naked Angels Theatre Company a fraților lui Sarah Jessica Parker, Toby și Pippin, „How To Succeed In Business Without Really Trying”, de pe Broadway.

Matthew Broderick: „Am văzut-o mergând pe stradă și m-am gândit: Ea este!”

Întâlnirea lor a avut loc la patru ani după ce Matthew a ucis două femei, o mamă și o fiică, în timp ce se afla în Irlanda de Nord, în mașină cu iubita lui de atunci, starul din „Dirty Dancing”, Jennifer Gray. Relația lui cu Jennifer nu a supraviețuit tragediei, dar l-a dus spre Sarah.

Cum a început povestea lor?

Înainte de a-și întâlni viitorul soț, Sarah a trăit o altă idilă cu actorul Robert Downey Jr., din 1984 până în 1991, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Firstborn. Problemele sale cu dependența de droguri au dus la sfârșitul relației lor.

„Oamenii din jurul lui erau disprețuitori cu mine, dar i-am oferit stabilitate și am încercat să creez o legătură mai profundă cu el, care să-i permită să-și revină. Asta m-a înfuriat și m-a făcut să mă simt rușinată” – a spus ea, despre relația cu Robert.

Mai târziu, ea s-a întâlnit pentru scurt timp cu John F. Kennedy Jr., înainte de a-l întâlni pe Matthew.

Matthew se întâlnea cu starul din Dirty Dancing, Jennifer Gray, în 1987, când o tragedie a avut loc și, în timp ce conducea un automobil închiriat în Irlanda de Nord, a intrat pe banda greșită și s-a ciocnit frontal cu o altă mașină. Șoferul, Anna Gallagher, în vârstă de 28 de ani, și mama ei, Margaret Doherty, în vârstă de 63 de ani, au fost ucise pe loc. El s-a rănit la un picior, a avut câteva coaste fracturate, o comoție cerebrală și un plămân colapsat, în timp ce Gray a suferit un lovitura severă la spate, care a necesitat ulterior o intervenție chirurgicală pentru a evita paralizia.

Matthew a fost acuzat atunci de ucidere din culpă, pentru care pedeapsa cu închisoare este de până la cinci ani. În cele din urmă, vedeta a pledat vinovată pentru acuzația de conducere neglijentă și a plătit o amendă de 175 de dolari. Familia lui Margaret a confirmat că o iartă pe vedetă.

S-au întâlnit prima dată într-o toamnă, la teatru

Sarah și Matthew s-au văzut pentru prima dată în noiembrie 1991, la Naked Angels Theatre Company. Compania a fost fondată de cei doi frați ai lui Sarah, Toby și Pippin.

Cei doi se întâlneau cu alte persoane când s-au cunoscut prima dată, dar știau că trebuie să pună capăt relațiilor.

„Ne vedeam amândoi cu alți oameni, așadar era imoral și am stat departe unul de celălalt… Am înțeles că trebuie să fim corecți față de ceilalți oameni și să ne despărțim oficial de ei” – a spus starul din “Sex and the City”, citată de DailyMail.

Au continuat să joace împreună în „How To Succeed in Business Without Really Trying” pe Broadway, în 1996, cu doar un an înainte de a se căsători.

Ea a fost fascinată de el: „Cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut în viața mea”

Vorbind pentru Los Angeles Times înainte de seara de deschidere a spectacolului, ea a spus: „Este cel mai amuzant tip pe care l-am întâlnit în toată viața mea. E atât de strălucitor, atât de frumos. Cred că este cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut în viața mea și mă inspiră. Sunt nebună după el!”

Citeşte şi: Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, fotografie rară cu cei trei copii. Cum arată fiul și gemenele actorilor

Citeşte şi: Cum arată Sarah Jessica Parker nemachiată. Îmbrăcată simplu, actrița pare de nerecunoscut pe străzile din New York

Citeşte şi: Șapte lucruri pe care nu le știai despre Sarah Jessica Parker

Citeşte şi: Cum arată Sarah Jessica Parker nemachiată. Îmbrăcată simplu, actrița pare de nerecunoscut pe străzile din New York

Recent, ea a făcut lumină asupra modului în care s-au întâlnit prima dată, spunând:

„Este atât de inteligent, este atât de amuzant, îmi place această alegere când vine vorba despre prieteni. Felul în care trăia în New York, ce era important pentru el, cum călătorea prin oraș… Întotdeauna călătorea pe bicicletă, merge cu bicicleta de la 14 ani. [El este] foarte inteligent și foarte talentat. Și era, mă gândeam atunci, atât de frumos, chipeș, fermecător.”

Între timp, Matthew a spus că a fost dragoste la prima vedere: „Prima dată când am întâlnit-o. Am văzut-o mergând pe stradă și m-am gândit: Ea este!”.

Căsătoria și familia

Cuplul s-a căsătorit la Sinagoga Angel Orensanz din New York , pe 19 mai 1997, în cadrul unui eveniment unde au fost invitați 100 dintre cei mai apropiați și dragi oameni lor.

La cinci ani după ce s-au căsătorit, pe 28 octombrie 2002, a venit pe lume primul lor copil, un băiat, James Wilke Broderick. Pe 22 iunie 2009, s-au născut fiicele gemene, Marion Loretta Elwell Broderick și Tabitha Hodge Broderick, cu ajutorul unei mame surogat.

Sarah spunea acum câțiva ani că au încercat să facă tot posibilul pentru ca urmașii lor să nu creadă că li se cuvine orice, doar pentru că părinții lor sunt superstaruri la Hoolywood. Așadar, i-au învățat de mici valoarea banilor.

„Vrei ca ei să înțeleagă ce înseamnă să câștigi bani, de ce anume este nevoie pentru a câștiga bani și care este valoarea acestora. Ei trebuie să știe ce îi așteaptă când vor fi mari. Cred că este un mod grozav de a trăi pentru copii, știind că nevoile lor sunt satisfăcute – să fie hrăniți, în siguranță și iubiți.

Sarah Jessica Parker: „Avem zile bune, zile decente și zile proaste. Asta e o căsătorie”

Lucrurile importante din viață: cărți, mâncare, experiențe interesante, ierni călduroase și veri răcoroase… Dar ar trebui să și tânjească după lucruri, ar trebui să-și dorească diverse lucruri. Și ar trebui să ne intereseze, de asemenea, cum contribuie ei când își doresc ceva” – a explicat actrița.

În 2017, când sărbătoreau 20 de ani ca soț și soție, Sarah a vorbit despre relația ei cu Matthew, explicând care este secretul longevității mariajului lor:

„Suntem împreună de 20 de ani și avem zile bune, zile decente și zile proaste. Asta e o căsătorie. Asta e o relație. Asta e chiar o prietenie. Relațiile în afara căsătoriei merg pe același curs. Dacă ești implicat pe termen lung și vrei relații semnificative, vei trece prin multe perioade diferite.”

Anul trecut, Sarah a dezvăluit că ea și Matthew nu au petrecut niciodată o noapte separat, cu excepția momentelor legate de muncă sau a urgențelor din familie.

„Nu am petrecut niciodată o noapte separată de atunci (n.r. – de când s-au căsătorit), cu excepția muncii într-un alt oraș. Sau când mama lui a fost bolnavă un pic și s-a dus să aibă grijă de ea. Dar după prima noapte, noi nu ne-am despărțit niciodată.”

Matthew Broderick: „Nu știu care e secretul, dar o iubesc. E uimitor!”

Sarah a dezvăluit anterior că secretul căsniciei lor păstrarea discreției cu privire la ce au ei acasă. Ea a spus: „Întotdeauna am spus că unul dintre motivele pentru care am avut succes este că nu vorbim despre căsnicia noastră… Nu mă simt măgulită dacă se discută despre căsătoria mea și cu siguranță nu vom adăuga ceva sau să spun – Ei bine, acesta este motivul pentru care funcționează. Totul se poate transforma oricând într-un divorț public. Așa că încercăm să ne respectăm unul pe celălalt.”

Pe de cealaltă parte, Matthew a mărturisit că nu știe de ce funcționează relația lor, dar găsește mereu lucrurile „uimitoare” în dragostea lor.

„Nu știu deloc secretul, dar eu, știi, sunt foarte recunoscător și o iubesc. Este uimitor. Adică, nu-mi vine să cred că a trecut atât de mult. Nu se simte așa.”

Foto – Hepta / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton