Sarah Dumitrescu va suferi o nouă operație la genunchi. Cu ce probleme de confruntă fiica Anamariei Prodan

.

Sarah Dumitrescu (23 ani), fiica cea mică a Anamariei Prodan, urmează să fie operată la genunchi. Impresara a fost cea care a făcut anunțul, precizând că această intervenție chirurgicală o va ajuta pe fata ei să revină mai repede pe terenul de baschet.

Sarah Dumitrescu va fi operată la genunchi

Anamaria Prodan se pregătește pentru gala de la Craiova, la care va participa și iubitul ei, Ronald Gavril. Copiii impresarei vor fi și ei prezenți, mai puțin Sarah Dumitrescu, care se va opera din nou la genunchi.

Anamaria a precizat că nu este vorba de nimic grav, iar intervenția va avea loc din cauza meniscului.

„Mâine vin și ei (n.r. copiii la Craiova), doar că Sarah se operează la genunchi, din nou, la menisc. Ronald luptă pentru titlu, Sarah se operează și cu siguranță va fi de bun augur. La Cluj se operează (…) Dacă tot are acum vacanță, trebuie să și-l repare pentru că o așteaptă un sezon nou și trebuie să fie ok. La menisc este ok și abia a terminat campionatul”, a declarat Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Citește și: Anamaria Prodan a dus-o pe Sarah la medicul estetician pentru o intervenție estetică. „Poate să mă judece oricine! Să vadă toată România!”

Citește și: Anamaria Prodan, vin cu foiță de aur pentru pomana mamei sale, Ionela Prodan. „Așa cum îi plăcea ei!”

Citește și: Anamaria Prodan, pregătită să poarte din nou rochia de mireasă: „În curând”. Ce spune Ronald Gavril despre relația cu impresara

Citește și: Dana Rogoz, dezvăluiri despre căsnicia cu Radu Dragomir, carieră și rolul de mamă: „Trec și prin vină” / Exclusiv

Fata Anamariei Prodan a mai suferit trei intervenții chirurgicale

Sarah Dumitrescu, fiica impresarei Anamaria Prodan și a fostului baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, a suferit până acum trei operații la genunchi.

”Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operată în septembrie, acum două luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajută să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine. Eu studiez la Politehnică în California. Sunt anul IV, mai am un an și termin”, spunea Sarah la începutul anului 2023.

Fata Anamariei Prodan a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet.

Tânăra a povestit, la un moment dat, că tatăl ei a fost cel care a îndrumat-o în cariera ei sportivă.

„Mi-am însușit lecția, chiar dacă mi-a fost greu. Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei. De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea”, a afirmat Sarah Dumitrescu în 2022 pentru Click.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton