Sânziana Negru vrea să se retragă din online: „Mi-ar plăcea să uit de partea asta expusă”

.

Sânziana Negru este una dintre cele mai cunoscute influenceriţe din România. Iar după ce a participat şi a câştigat premiul „America Express”, baza ei de fani s-a extins. Chiar şi aşa, aceasta a mărturisit că are în plan să se retragă din viaţa publică.

Sânziana Negru vrea să se retragă din mediul online

Sânziana Negru a dezvăluit recent că şi-ar dori să se retragă treptat din viaţa publică. Influenceriţa a început să nu mai posteze atât de des în mediul online şi s-a rezumat la a face postări doar despre stilul de viaţă simplu cu care se identifică.

Citeşte şi: Sânziana Negru a avut o relație de doi ani cu Smiley. Cum arăta atunci și de ce s-au despărțit

Pe lângă rărirea apariţiei din mediul online, Sânziana Negru a mărturisit şi că a renunţat la participarea la evenimentele mondene, analizând posibilitatea de a dispărea de tot de sub lumina reflectoarelor.

Care este motivul pentru care Sânziana Negru vrea să renunţe la expunerea publică

La scurt timp după ce a câştigat „America Express”, Sânziana Negru, alături de alţi doi prieteni, au deschis un restaurant cu specific mexican. Drumul parcurs în competiţie, în America Latină, a inspirat-o pe influenceriţă să demareze o afacere în industria gastronomică.

Cu banii din premiul „America Express”, cei trei asociaţi au reuşit să deschidă restaurantul de trei niveluri cu o expoziţie de obiecte din ceramică încorporat, chiar în mijlocul Bucureştiului.

Citeşte şi: Cuplurile-vedetă ale anului 2023. Cum au început poveștile de dragoste dintre Andreea Bălan și Victor Cornea, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica

Citeşte şi: De ce nu a devenit Sânziana Negru mamă până la 37 de ani. „Nu am regrete” / Video

Noua sa afacere este și motivul pentru care Sânziana Negru vrea să se retragă din lumea mondenă şi din online. Potrivit declaraţiilor sale, deschiderea şi managementul restaurantului i-au ocupat foarte mult timp şi energie, dar chiar şi aşa, domeniul este unul pe care îşi doreşte să îl aprofundeze.

Totodată, un al motiv pentru care Sânziana Negru şi-ar dori să fie mai departe de lumina reflectoarelor constă în dorinţa de intimitate. Aspect de care aceasta nu se poate bucura pe deplin, iar asta datorită notorietăţii sale de pe reţelele de social media, cât şi a celei căpătate graţie câştigării „America Express” alături de Laura Giurcanu.

„E un domeniu în care m-am implicat mai mult decât ce fac eu în fiecare zi. E un domeniu pe lângă ceea ce fac, unde am vrut să îmi dedic atenția și energia, dar îmi place să învăț tot că are legătură cu domeniul ăsta și nu știu, vedem ce se mai întâmplă în următorii ani, dacă plec complet din online sau din viața publică. Mă gândesc și la asta. Mi-ar plăcea să uit de partea asta expusă și să îmi trăiesc viața mai discret. Cred că o fac, într-o anumită măsură, discret, dar mi-ar plăcea să fie și mai discret”, a declarat Sânziana Negru, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Ce diferenţă există între Sânziana Negru şi iubitul ei, Ştefan Floroaica

Sânziana Negru şi Ştefan Floroaica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Poveste, pe care de-a lungul timpului, au împărtăşit-o cu urmăritorii din social media, prin imagini sau filmuleţe făcute în intimitatea casei lor.

Chiar şi aşa, nu mulţi sunt cei care ştiu că între Sânziana Negru şi Ştefan Floroaica există o diferenţă de 8 ani. Influenceriţa a împlinit 37 de ani pe 11 februarie 2024, iar actorul a făcut 30 de ani pe 27 decembrie 2023.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton