Sânziana Negru a avut o relație de doi ani cu Smiley. Cum arăta atunci și de ce s-au despărțit

.

Sânziana Negru nu a trecut prin momente ușoare în trecut, după relația pe care a avut-o cu Smiley, dar astăzi simte din plin succesul. Influencerița a câștigat America Express- Drumul Soarelui- alături de Laura Giurcanu. Competiția a ajuta-o să se redescopere, dar a pus-o și într-o cu totul altă lumina, una pe care mulți nu o cunoșteau.  

Sânziana Negru (37 de ani) a rămas în memoria public pentru relația ei din trecut cu Smiley, deși în ultimii șapte ani a avut o activitate intensă în mediul online.

Sânziana Negru de la America Express, părăsită de Smiley pentru Laura Cosoi?

În anul 2006, după un an și jumătate de relație, Sânziana Negru și Smiley s-au mutat împreună, dar fericirea n-a durat mult. Smiley a primit un rol în serialul „Cu un pas înainte” de la Pro Tv și și-a apropiat pașii de Laura Cosoi. În 2007, când nimeni nu se aștepta, artistul a rupt relația cu Sânziana și toți ochii s-au îndreptat către Laura.

Sânziana Negru și-a revenit greu după despărțire, dar a încercat să își ascundă suferința.

„Nu-l putea uita pe Smiley. Era o relaţie serioasă, bazată pe respect. În ultima perioadă a relaţiei ea locuia la el acasă. Sânziana îl însoţea la toate evenimentele. Ea era, culmea, prietenă cu Laura, se cunoşteau. Ba chiar, în perioada în care Laura se certase cu iubitul ei, Matei Stratan, Smiley a luat-o la el acasă şi a locuit cu el şi Sânziana.

Atunci şi-a dat ea seama cum stă treaba şi a plecat cu tot cu bagaje. Oricum, nu s-au certat la despărţire, drept dovadă au rămas prieteni şi în ziua de azi”, povesteau prietenii ei, pentru Click.ro, la acea vreme.

Sânziana Negru, despre Smiley: ”A fost o relație frumoasă, am fost aproape doi ani împreună”

Sânziana Negru nu a recunoscut niciodată, cu adevărat, care au fost motivele care au depărtat-o de Smiley după doi ani petrecuți împreună. ”A fost o relație frumoasă, am fost aproape doi ani împreună. Ne-am mai auzit la telefon, ne-am mai și văzut, pentru că aveam jobul, eram nevoiți. Poate așa am și trecut mai ușor.

Nu ne-am despărțit datorită altei persoane, relația noastră s-a terminat atunci când s-a consumat. Ne-am cunoscut în studioul lui Marius Moga, eu eram la facultate la Cluj”, povestea ea, la Kanal D.

Ce relație există, astăzi, între Sânziana Negru și Smiley

Cei doi nu au rămas, însă, cu respentimente după ruptură și păstrează și astăzi o relație amiabilă de dragul vremurilor trecute.

“Ne pupăm pe obraz chiar și acum, când ne vedem”, sublinia Sânziana Negru, de la America Express, conform Cancan.

După ruptură, vedeta a evoluat, însă, la toate capitolele. Și-a schimbat look-ul și a început să lucreze intens la sală, astfel că a ajuns să se bucure de o condiție fizică de invidiat și de un trup armonios. Ceva mai timidă în trecut, astăzi, Sânziana Negru știe să își impună punctul de vedere și să lupte atunci când vrea să câștige.

Sânziana Negru cu Ștefan Floroaica, Smiley cu Gina Pistol

Sânziana Negru formează un cuplu din ianuarie 2023 cu unul dintre actorii serialul „Lia – soția soțului meu”, care se difuzează la Antena , iar Smiley e căsătorit, astăzi, cu Gina Pistol.

Cei doi și-au au confirmat relația în august 2023, după întoarcerea vedetei de la filmările pentru America Express 2023. Sânziana și Ștefan Floroaica locuiesc împreună, într-o casă situată la marginea unei păduri.

Citeşte și: Cu câți bani s-au întors acasă câștigătoarele America Express 2023, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. „A fost o reală plăcere!”

Citeşte și: Cine merita să câștige trofeul America Express 2023 și marele premiu de 30.000 de euro? Alexia Eram: „Sunt dezamăgită”

Citeşte și: Laura Giurcanu și Sânziana Negru, primele declarații după ce au câștigat America Express: „Nu am simțit așa ceva în viața mea”

Citeşte și: Pavel Bartoș, pe masa de operație de sărbători. Ce a pățit actorul: „Recuperare ușoară să am, pentru că e de lungă durată”

Cum și-a anunțat Sânziana Negru iubitul că pleacă la America Express

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, într-un fast-food de la Piața Romană, în cadrul unui proiect. Au devenit un cuplu mult mai târziu, după ce au început să vorbească pe Instagram, la inițiativa lui Ștefan.

„Noi eram într-un stadiu destul de incipient al relației noastre când i-am zis că mi-au propus să mă duc la emisiune. I-am zis că mă duc și el a zis: «Du-te, e cea mai bună decizie». Nu am simțit nicio secundă din partea lui să nu mă duc. Mi-a zis dup-aia. Mi-a zis: «Data viitoare când mai pleci atâta de-acasă, hai să facem un consiliu în care și părerea mea contează». «Iubitul meu, eu ți-am zis, tu ai zis du-te, du-te. Acum dacă n-ai zis de la început»”, a mai povestit Sânziana Negru, în podcastul găzduit de Radu Țibulcă.

Foto: Libertatea, Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton