Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, nuntă de basm! Imagini spectaculoase cu valsul mirilor / Video

.

Weekend cu emoții pentru Sandra Izbașa și Răzvan Bănică. Fosta gimnastă și nepotul lui Ștefan Bănică jr. s-au căsătorit religios, duminică, 30 iulie, și au petrecut alături de cei dragi într-o locație de poveste.

La un an de la căsătoria civilă, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică și-au unit destinele în biserică. Ceremonia a fost una emoționantă, iar alături le-au fost familiile și prietenii apropiați. Ulterior, mirii și invitații au petrecut într-o locație de poveste, un „castel din inima Bucureştiului”. Mireasa a strălucit într-o rochie aparent simplă, dar cu detalii care au transformat apariția ei în una spectaculoasă. Cu decolteu și cu spatele gol, rochia de mireasă a Sandrei Izbașa s-a remarcat prin trena și funda care au adăugat o notă de rafinament ținutei. De cealaltă parte, mirele, Răzvan Bănică, a optat pentru un costum negru, clasic, cu papion.

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit religios. Imagini de la nuntă

„Cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată a fost să-mi împart viața cu tine”, este mesajul publicat de Sandra Izbașa în ziua nunții cu nepotul lui Ștefan Bănică jr.

După slujba religioasă, Sandra Izbașa a oferit și primele declarații. Fosta gimnastă a dezvăluit că data nunții nu a fost aleasă întâmplător. În urmă cu trei ani, ea și Răzvan Bănică s-au cunoscut chiar pe 30 iulie, iar cununia civilă a avut loc anul trecut, tot pe 30 iulie.

Citește și: Sandra Izbașa, dezvăluiri emoționante din cariera ei: „A fost cumpăna vieții mele”

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios! Fiul lor a fost cavalerul de onoare. Primele imagini de la eveniment

Fosta gimnastă și nepotul lui Ștefan Bănică jr. s-au cunoscut în urmă cu trei ani

”Un moment foarte special și ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la această slujbă minunată și că suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu.

Emoții, ca de fiecare dată, atunci când te pregătești și îți dorești să iasă un lucru perfect, pui suflet, pui emoție și, mai ales, că astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut. Am zis să lăsăm emoțiile și să ne simțit extraordinar de bine”, a mărturisit Sandra Izbașa, după slujba religioasă, potrivit Antena 3.

La petrecere, atmosfera a fost întreținută de Prestige Orchestra, iar valsul mirilor a fost spectaculos. Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au deschis seara nunții pe ritmuri clasice, spre încântarea invitaților.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton