Salman Khan, ținta unui atac armat. Iubitul Iuliei Vântur, vizat de o grupare criminală

.

Doi bărbați au fost arestați după ce au deschis focul asupra casei în care locuiește Salman Khan în Mumbai. Aceștia ar face parte dintr-o grupare criminală și ar fi încercat să-l ucidă pe iubitul Iuliei Vântur. Actorul, care a jucat în peste 100 de filme la Bollywood, supărat faimoasa bandă Bishnoi, după ce a ucis două antilope în urmă cu mai bine de 20 de ani, potrivit poliției locale. Această grupare aparține unei secte religioase care consideră animalul sacru.

Salman Khan, ținta unui atac armat

Poliția din Mumbai a declarat că cei doi bărbați au tras cinci focuri de armă în casa lui Salman Khan din cartierul de lux Bandra, înainte de a fugi cu motocilcetele lor, duminică dimineață.

Atacatorii, care au fost identificați, au 21, respectiv 24 de ani, și au fost arestați luni noapte. Potrivit poliției, aceștia au mărturisit implicarea lor în incident.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Actorul și mai mulți membri ai familiei erau prezenți acasă în momentul în care a avut loc atacul. Nimeni nu a fost rănit, notează BBC.

Poliția spune că bărbații aparțin unei organizații criminale formată de gangsterul Lawrence Bishnoi, care este acum închis.

Citește și: Iulia Vântur, replică dură pentru Teo Trandafir, după ce a deranjat-o cu întrebări legate de Salman Khan: „Am fost dezamăgită!”

Citește și: De ce nu l-a însoțit Iulia Vântur pe Salman Khan la petrecerea miliardarului Anant Ambani. Artista a plecat din India în timpul evenimentului

Grupul l-a amenințat în trecut și a încercat să-l atace pe Salman Khan pentru presupusa ucidere a antilopelor Blackbuck în 1998, în timp ce se afla în Rajasthan, unde filma filmul de succes Hum Saath-Saath Hain.

Actorul a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare în 2018 pentru braconajul animalelor protejate, dar pedeapsa sa a fost ulterior suspendată în apel.

Atacatorii l-au urmărit pe iubitul Iuliei Vântur în ultimele săptămâni

Potrivit autorităților, actorul în vârstă de 58 de ani a fost urmărit timp de mai multe săptămâni de către gruparea criminală, iar planul a fost conceput de fratele mai mic al lui Lawrence Bishnoi, Anmol.

În timpul unui interogatoriu al poliției, un alt membru al bandei Bishnoi a spus poliției că presupușii atacatori au urmărit mișcările lui Khan de zile întregi și că au închiriat o cameră timp o lună în apropierea apartamentului său.

Citește și: Cum arată cabana din pădure pe care și-o construiește Mihaela Bilic pe Valea Prahovei: „Până la Paște mă mut!”

Citește și: Loredana Groza, apariție incendiară în colanți, top transparent și cu abdomenul la vedere. Cum s-a fotografiat artista

Împușcăturile au avut loc duminică dimineață, în jurul orei 5:00. Până în prezent, nici Salman Khan, nici Iulia Vântur, care nu se știe dacă se afla acasă în momentul atacului, nu au dat nicio declarație.

Iulia Vântur, despre zvonurile despărțirii de Salman Khan

În ultima vreme s-a speculat că relația de peste șapte ani a Iuliei Vântur cu Salman Khan s-ar fi încheiat. Însă, fosta prezentatoare de televiziune a negat aceste zvonuri.

 „De fiecare dată când vin în țară se spune că ne-am despărțit. N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? Ne-am obișnuit, suntem în vizorul public. Îți dai seama, dacă tot am venit în România să se spună ceva”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „La Măruță”.

Zvonurile separării de Salman Khan au fost alimentate și de absența Iuliei de la nuntafiului lui Mukesh Ambani, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, la care actorul a fost prezent. Însă, aceasta spune că nunta adevărată este programată pentru luna iulie, iar atunci ea îl va însoți pe partenerul ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Salman Khan și Iulia Vântur

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton