S-au lăsat duși de val! Bebe Cotimanis și-a dus iubita în Grecia

.

Bebe Cotimanis a petrecut câteva zile de vis alături de iubita Iulia Dumitru în Grecia. Cei doi s-au plimbat, s-au relaxat și au admirat peisajele superbe.

Actorul a renunțat la Florina Mărcuță după o relație de 17 ani pentru a fi împreună cu colega lui de la teatrul din Pitești. Acum se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Bebe Cotimanis și Iulia, sejur în Grecia

Bebe Cotimanis are convingerea că nu o să uita niciodată trăirile ce l-au încercat în Grecia. Sunt memorabile, ca și legătura pe care o trăiește în prezent.

“Momentelor ăstora de pus în ramă le-aș adăuga mirosuri, sunete și alte detalii care să le întregească, să le mențină pe cât se poate de vii. Știu că nu este cu putință, dar rămâne să mă rog că le voi putea păstra cât mai mult în suflet. Timpul are altă greutate acum. Și vreau să am mai mult timp pentru mine, să mă regăsesc, să călătoresc. E important să ne facem timp și pentru noi!”, spune Bebe Cotimanis.

Citeşte și: Exclusiv. Interviu cu un titan al televiziunii: Bebe Cotimanis, radiografia unui om cu suflet mare

Citeşte și: Prima reacție a soției lui Bebe Cotimanis după ce a văzut imaginile cu amanta acestuia

Bebe și Iulia Dumitru, îndrăgostiți ca-n prima zi

Bebe și Iulia Dumitru s-au mutat împreună în urmă cu trei ani, fiind singuri că relația lor a fost decisă de undeva de sus.

„Am umblat după terenuri să ne facem o casă, dar Dumnezeu nu ne-a dat să muncim, ne-a dat de-a gata. E ceva, o minune, un soi de han în pădure. Avem amândoi același domiciliu”, a spus Bebe Cotimanis în urmă cu ceva timp, potrivit VIVA.

Bebe Cotimanis are doi copii din fostele relații, pe Adela și Matei, dar e mândru și de Ada Dumitru, fiica lui vitregă, care a participat la Survivor. Tânăra a terminat Facultatea de Teatru și acum activează în domeniu.

„Sunt tare mândru! Mândria-i un păcat, dar când e vorba de copii parcă nu mai e așa de mare păcatul. Sunt mândru de absolut toți trei, sunt niște oameni realizați sau în curs de a se realiza. Sunt copii care se dumiresc în fiecare zi cam ce înseamnă să-ți trăiești scurta asta viață pe pământ. Și ce învăț de la ei? Învăț că niciodată nu iubești destul, că poți să pui iubire în traista fiecăruia și să nu îți pară rău dacă nu ți se răspunde cu iubire (dar asta nu am învățat-o de la copiii mei, ci de la alți oameni).

Datoria noastră este să iubim, nu să primim iubire – de obicei primim iubire, dar să nu uităm: atunci când nu primim, datoria noastră este să iubim în continuare”, mărturisește el pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Bebe Cotimanis, despre cel mai greu moment din 2022: „Am o mare bucurie că a trecut” / Video Exclusiv

Citeşte și: Cum arată Bebe Cotimanis CU PĂR. A avut chiar și plete în tinerețe | VIDEO

Bene Cotimanis: „Deși aparțineam mahalalei, nu aveam înjurături vulgare”

Nu a avut o viață ușoară, a trecut prin multe momente complicate, dar anii frumoși ai copilăriei par să îl fi pregătit pentru ce avea să urmeze mai târziu.

„Am avut o copilărie atât de frumoasă că îi simt mirosul uneori. Miroase a lemn tăiat. Probabil de asta sunt îndrăgostit de tâmplărie. Miroase a halva, a lemn proaspăt tăiat. Pe lângă asta, simt mirosul locomotivelor cu abur. Deși aparțineam mahalalei, nu aveam înjurături vulgare. Nu existau. Totul datorită educației de acasă. Nici pe tata nu l-am auzit. Nu am auzit nici vecinii înjurând”, povestește Bebe Cotimanis.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton