Rutina de fitness pe care Kate Middleton o adoră, dar care îl face pe William să îi spună: „Catherine, ești nebună!”

.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, este fana unei noi tendințe în materie de fitness. Prințesa de Wales este o împătimită a sportului și a dezvăluit că înotul în apă rece face parte din rutina ei. Însă soțul ei, Prințul William, nu este un fan al acestuia.

Cuplul regal a apărut împreună cu Prințesa Anne într-un episod din podcastul The Good, The Bad & The Rugby (găzduit de ginerele lui Anne, Mike Tindall!) luna trecută, când Cupa Mondială de Rugby a început în Franța. Atunci, Prințesa Kate a vorbit despre cât de important este să ai o viață activă, lucru pe care l-a învățat încă din copilărie.

Kate Middleton, pasionată de înotul în apă rece

Dezvăluind unul dintre hobby-urile ei actuale de fitness, Prințesa de Wales a spus că îi place să înoate în apă rece.

„Cu cât este mai rece, cu atât mai bine. Îmi place la nebunie”, a spus Kate Middleton.

„Până în momentul în care William spune: „Catherine, ești nebună!”. Și e întuneric și plouă”, a afirmat soția Prințului William.

Anul acesta, în timpul unei vizite în Țara Galilor, Kate a mărturisit că folosește un halat după înot. Afirmația a venit după ce a observat o persoană care purta un halat călduros pentru a se încălzi, în ploaie.

„A spus că poartă unul atunci când înoată în apă rece”, a povestit persoana respectivă pentru People.

Potrivit unui articol publicat de Harvard Public Health, înotul în apă rece are beneficii pentru sănătatea mintală, pe lângă exercițiile fizice.

Citește și: Sacoul, un must have al toamnei. Inspiră-te de la Kate Middleton! Galerie Foto

Citește și: Trucul viral de pe TikTok pentru bucle lejere și breton cu volum ca al lui Kate Middleton. Nu te costă nimic!

Citește și: Poreclele primite de copiii regali, George, Charlotte și Louis la școală. Cum se alintă William și Kate Middleton

Citește și: Trick or Treat? 13 vedete din România și copiii lor de Halloween. Cum s-au îmbrăcat Valentina Pelinel, Anca Serea și Andreea Bănică

Prințesa de Wales este o persoană competitivă

Kate Middleton se menține în formă jucând tenis. Casa cuplului regal, Amner Hall chiar are un teren de tenis. De asemenea, Prințesa obișnuiește să sară în trambulină împreună cu cei trei copii ai ei, George, Charlotte și Louis, înainte de școală.

În cadrul podcastului, Mike Tindall a dezvăluit că soția lui William este o fire competitivă.

„Nu sunt deloc competitivă”, a răspuns Kate Middleton.

„Am văzut-o jucând beer pong”, a reacționat Mike.

Când Tindall a întrebat dacă această competitivitate s-a transmis copiilor lor, Prințesa Anne a spus: „Doar puțin, aș sugera”.

„Ceea ce cred că este cu adevărat interesant este că toți au, evident, temperamente diferite”, a spus Kate, adăugând: „cresc și încearcă diferite sporturi”.

Ce nu pot face Kate și William împreună: „Devine o provocare mentală între noi doi”

„Evident că sunt încă foarte tineri. Va fi interesant să vedem cum cresc și se dezvoltă”, a mai spus Prințesa de Walles.

Când vine vorba de tenisul de masă, Kate Middleton a spus că ea și soțul ei nu au reușit niciodată să termine un joc, deși devin foarte competitivi când concurează unul împotriva celuilalt.

„Devine o provocare mentală între noi doi”, a precizat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton

Sursă foto:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton