Roxana Nemeș, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Dumnezeu m-a păzit de ce era mai rău” / Exclusiv

.

Roxana Nemeș a fost eliminată de la Survivor All Stars pe motive medicale. Artista s-a întors acasă și spune că este bine și că îi mulțumește lui Dumnezeu că a ținut-o în emisiune exact cât trebuia.

Roxana Nemeș ne-a mărturisit că sezonul Survivor All Stars este mult mai greu față de cel în care ea a participat în urmă cu trei ani. Traseele mult mai grele, dar și foamea mult mai mare.

Roxana Nemeș a fost eliminată de la Survivor All Stars pe motive medicale: „Dumnezeu m-a păzit de ce era mai rău”

Fosta concurentă dezvăluie că o să urmărească show-ul acum din vârful patului și speră să câștige trofeul unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor.

Cât de mare e dezamăgirea că ai plecat acasă pe motive medicale? Părea că nu a niciun fel de probleme la dueluri.

Bună tuturor! Nu sunt absolut deloc dezamăgită! Din contră, îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru faptul că m-a scos de acolo, la momentul potrivit! Am avut o problemă, dar am făcut tratament și acum sunt foarte bine. Sunt sănătoasă. Tot rău spre bine. Clar a fost Dumnezeu și m-a păzit de ce era mai rău.

Eu în fiecare zi cât am stat în competiție, m-am rugat să stau atât cât trebuie, încât să nu fac rabat la sănătate. Să plec acasă sănătoasă. Și așa a fost. Am ieșit în momentul potrivit. Mi-aș fi dorit să am și al treilea duel și să ies jucând, dacă era să ies, dar a fost așa cum a trebuit să fie.

Citește și: De ce boală suferă Roxana Nemeș. Câți bani a primit artista pentru participarea la Survivor All Stars

Citește și: Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars. Își ține iubitul ascuns, după ce s-a zvonit că a format un cuplu cu Zanni

Citește și:  Câți bani a câștigat Elena Ionescu la Survivor All Stars. Artista a fost eliminată după două săptămâni

Citește și:  Roxana Nemeș și Călin Hagima au investit 1 milion de euro în noua casă. „Am făcut-o verde și smart” / Exclusiv

Data trecută ai stat mai mult în competiția Survivor. Cum a fost această experiență pentru tine?

Da. Acum 3 ani, în prima competiție, am stat trei luni. Dar sunt convinsă, ca fiecare are drumul lui și că va sta exact atât cât trebuie. De data această, a fost puțin mai greu. Chit că știam cumva ce ne așteaptă. Traseele au fost mai grele, foamea mai mare. Eu nici nu am vrut să mă mai ating de cocos, având problema din trecut.

„Înveți despre cum e să trăiești fără nimic și cum poți supraviețui”

Și automat mi-a fost mult mai foame. Acolo singurul lucru pe care îl poți mânca când nu câștigi altă mâncare, este acel cocos. Dar vorbim de All Stars. Era normal să fie mai greu. Dar per total, ca experiență, cum am mai spus și voi spune în continuare și după a doua competiție, a fost super interesantă.

Înveți atât de multe lucruri, despre tine, despre oameni… despre cum e să trăiești fără nimic și cum poți supraviețui cu toate astea.

Ai vreun regret după participarea la Survivor All Stars?

Absolut nici unul. Sunt împăcată și fericită că sunt sănătoasă și sunt acasă cu familia mea! Asta e cel mai important! Și chiar sunt mulțumită și mândră că am facut parte dintre cei mai buni, la Survivor All Stars.

Care a fost primul lucru pe care l-ai facut după ce ai părăsit competiția și ai ajuns la hotel?

Când am primit telefonul, am vorbit cu soțul și cu părinții mei, cu familia mea. Cea mai mare bucurie. Mai ales că mama văzuse deja că m-am accidentat și era atât de emoționată când m-a auzit, încât îi tremura vocea. Draga de ea. Nu vă pot explica ce sentiment de mulțumire am avut, în momentul în care i-am spus că sunt bine și am simțit-o cum s-a liniștit.

Și soțul meu a fost atât de fericit să-mi audă vocea și să știe că sunt bine. Familia e cea mai importantă. Și liniștea pe care o ai când îi auzi, nu se compară cu nimic.

Proaspăt eliminată de la Survivor All Stars, Roxana Nemeș spune pe cine vede câștigător

Ai vreun favorit? Pe cine vezi în finală, dar ridicând trofeul deasupra capului?

Nu știu dacă am neapărat vreun favorit. Mi-aș dori să câștige un faimos. Pentru că am facut parte din acea echipă. Pe cine văd în finală sau chiar ridicând trofeul, ar fi Moroșanu, Ștefania Stănilă sau TJ Miles. Dacă oamenii de acasă apreciază caracterul, educația, și felul lor de a fi și s-ar și vota de către ei, eu cred că cei doi ar avea multe șanse. Le urez tuturor succes. Și eu vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase și pentru toata susținerea pe care o am și am avut-o acolo!

Show-ul Survivor All Stars se difuzează în fiecare marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO. Elena Ionescu, Andreea Tonciu și Relu Pănescu, Elena Marin și Roxana Nemeș, sunt concurenții eliminați din emisiune. Roxana a părăsit competiția din motive medicale.

Foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton