Rona Hartner, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Doctorii mă trimiteau să îmi fac testamentul” / Video

.

Rona Hartner a apărut pentru prima dată la TV, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni în stadiul patru. Artista spune că urmează un tratament cu citostatice care a ajutat-o foarte mult și că acum se simte mult mai bine.

În urma cruntului diagnostic primit de Rona Hartner, medicii nu s-au arătat deloc optimiști în ceea ce o privește și chiar i-au sugerat să se pregătească pentru că nu ar avea prea multe șanse de supraviețuire. Se pare însă că artista se simte acum mult mai bine, datorită celui mai nou tratament cu citostatice.

Rona Hartner, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu cancer

Rona Hartner a apărut în emisiunea lui Cristi Brancu așa cum nimeni nu se aștepta să o vadă: veselă, plină de viață și încrezătoare.

Cu zâmbetul pe buze, artista a declarat că datorită lui Dumnezeu încă se află printre noi și chiar mai are puțin și încheie tratamentul cu citostatice.

Mai mult, aceasta a mărturisit că noul tratament nu a avut efecte secundare, cum se întâmplă la tratamentele tradiționale cu citostatice.

„Acum sunt un pic mai împlinită de la cortizon, dar ăsta e singurul efect secundar pe care-l am, pentru că Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea”, a afirmat Rona Hartner, în direct, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citește și: Ce fiică frumoasă are Rona Hartner. Rita Sumalya are 15 ani și a jucat deja în trei filme

Citește și: Rona Hartner și calvarul prin care trece de când a aflat că are din nou cancer: „Nu mai câștig niciun ban!”

Citește și: Cum și-a descoperit Rona Hartner cancerul. Artista este internată într-un spital din Franța

Citește și: Rona Hartner, ultima dorință după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru: „Mă rog să fie bine pentru fata mea!”

Medicii au trimis-o să își facă testamentul

Artista spune că, deși medicii au trimis-o la notar să își facă testamentul, cu ajutorul lui Dumnezeu a reușit să învingă și de data aceasta. A trecut prin clipe grele și chiar a ajuns să își cumpere un loc de veci, dar a reușit să uimească și doctorii cu rezultatele sale.

„Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat. Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înapoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie”, a povestit Rona Hartner, în emisiunea lui Cristi Brancu.

„Merg pe panta bună, cred că într-o lună opresc tratamentul, fără să-mi fi pierdut părul, fără să fie avut nimic altceva, doar că nu mai am forță”, a mai spus ea.

În platoul emisiunii au fost prezente Ozana Barabancea și Mirabela Dauer care au încurajat-o.

Rona Hartner, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Doctorii mă trimiteau să îmi fac testamentul” / Video

„Vreau să plâng de bucurie că vei fi bine, o să fii sănătoasă. Un om cu credință, un om atât de iubitor cum ești tu, nu are cum să fie altfel. Trebuie să fii sănătoasă!” i-a spus Mirabela Dauer, cu lacrimi în ochi.

Rona Hartner s-a mai luptat în trecut cu cancerul

În anul 2019, Rona Hartner a mai fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat, însă s-a vindecat un an mai târziu. Anul acesta, artista a fost din nou diagnosticată cu cancer, de data aceasta la plămâni.

„Sunt nefumătoare. Nu am niciun motiv să am cancer de plămân. Ce, am răcit o dată și am cancer de plămân? Nu! A fost pe fond emoțional. Pentru că anul acesta am tras ca un măgăruș. La niște chestii foarte grave, dure în viața mea”, spunea Rona în mediul online în urmă cu ceva timp.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Rona Hartner

Sursă foto: Facebook, captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton