Rona Hartner, înmormântată la Cimitirul Bellu. Primul soț al artistei, Rocco Sedano, și fiica lor, Rita Sumalya, în lacrimi

.

Rona Hartner, care a încetat din viață pe data de 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, este condusă pe ultimul drum vineri, 1 decembrie 2023. Regretata artistă este înmormântată la Citmitirul Bellu Catolic din București, iar la ceremonie a participat și primul ei soț, Rocco Sedano, care a venit însoțit de fiica lor, Rita Sumalya.

Trupul neînsuflețit al Ronei a fost adus în România miercuri și a fost depus la capela Cimitirului Bellu, unde oamenii au putut să îi aducă un ultim omagiu. Sicriul a fost închis și decorat cu pozele artistei, precum și cu flori, printre care trandafiri, crini și crizanteme. La înmormântare participă familia Ronei Hartner, dar și persoane care au îndrăgit-o de-a lungul vieții sale.

Primele imagini de la înmormântarea Ronei Hartner. Fostul soț, Rocco Sedano, prezent alături de fiica lor

Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner, a ajuns și el în România, pentru a o conduce pe mama fiicei lui pe ultimul drum. Acesta a anunțat-o pe Rinda Hartner, sora regretatei artistei, că vrea să participe la înmormântare pentru a fi alături de fata sa, Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani.

Se pare că bărbatul s-a ținut de cuvânt, întrucât a fost surprins de fotografi la primele ore ale dimineții, în Cimitirul Bellu Catolic.

Rocco Sedano a stat alături de Rita, ținând-o de braț. Cei doi, cu fețele îndurerate, s-au îmbrăcat în negru.

Nimeni nu a putut să o vadă însă pe Rona Hartner, sicriul ei nefiind deschis nicio clipă. Totuși, sora artistei a dezvăluit că a fost îmbrăcată cu o rochie albă, iar pe cap i-a fost așezată o coroniță de flori naturale, așa cum îi plăcea să poarte când era în viață.

Citește și: Cum arăta Rona Hartner în tinerețe, în Gadjo Dilo. În ce filme a jucat și la ce show-uri TV a participat actrița

Citește și: Reacțiile vedetelor după moartea actriței Rona Hartner. „Nu gândea nimic rău, vedea totul în bine”

Citește și: Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea despre moarte / Video

Citește și: Angelica Stoican împlinește 74 de ani. Imagini rare cu Adriana, fiica mai puțin cunoscută. Ce frumoasă este sora Niculinei Stoican!

Rona Hartner și cumpărat locul de veci după ce a primit diagnosticul medicilor

Rona Hartner a încetat din viață după o luptă crâncetă cu cancerul. În vara acestui an, artista a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier, care i-au fost fatale.

Potrivit surorii sale, regretata cântăreață și actriță s-a stins cu zâmbetul pe buze, înconjurată de cei dragi.

Aceasta și-a dorit să fie înmormântată în România, țara în care s-a născut și a crescut, alături de tatăl ei.

Rona Hartner și-a cumpărat singură locul de veci, după ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă. Astfel, aceasta se va odihni în țara sa natală.

Rinda și Reon, cei doi frați ai Ronei Hartner, au stat tot timpul la căpătâiul artistei, la fel și mama acesteia.

Deși Rita Sumalya, fiica artistei, nu a fost prezentă până acum la priveghiul mamei sale, aceasta a venit la cimitir pentru a fi prezentă la slujbă, dar și la înmormântarea propriu-zisă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini de la înmormântarea Ronei Hartner

Sursă foto: Spynews, Gândul, fanatik.ro, playtech.ro, click.ro, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton