Rona Hartner, în stare gravă la spital. Mesajul transmis de sora artistei: „Își trăiește ultimele clipe”

.

Rona Hartner se află în stare gravă, în spital. Artista, în vârstă de 50 de ani, a fost diagnosticată în vara lui 2023 cu cancer în stadiul patru, la plămâni și creier, și are metastaze cerebrale. Rinda, sora Ronei, a anunțat că artista „își trăiește ultimele clipe” și le-a cerut fanilor acesteia să se roage pentru ea.

Pe pagina oficială de Facebook a actriței Rona Hartner a fost publicat un mesaj prin care sora artistei a anunțat că starea de sănătate a acesteia s-a degradat și își trăiește ultimele clipe, înconjurată de familie.

Rona Hartner, în stare critică. Anunțul dureros făcut de sora actriței

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este anunțul trist făcut de sora Ronei Hartner, pe pagina oficială de Facebook a artistei.

Citește și: Rona Hartner, avere importantă pierdută. Fostul soț „a plecat cu tot ce a vrut” de la artistă. „Mi-a făcut o listă”

Fratele Ronei a confirmat vestea dată de Rinda pe rețelele de socializare.

„Pot să confirm ce a scris sora ei pe Facebook. Este într-o situație foarte gravă. Din păcate, metastazele de la creier… Să ne rugăm pentru ea. Mulțumesc de interes, dar atât pot să vă spun. Să ne rugăm pentru ea în aceste moment. Ea este la spital acum. Nu e o situație deloc ușoară pentru noi. Suntem cu toată familia aici. Ea mi-a transferat telefonul, Din păcate, situația nu e ok deloc”, a precizat bărbatul pentru Fanatik.

Citește și: Rona Hartner are noi probleme de sănătate, după ce a spus că s-a vindecat de cancer: „A apărut o metastază”

Citește și: Rona Hartner spune că a primit o casă de la un străin după ce s-a rugat la Dumnezeu. „Gratis. N-am uitat!”

Citește și: Cosmin Natanticu, dezvăluiri despre serialul „Bravo, tată!” și mariajul cu Eliza: “Soția mea e fericită când îmi ia cardul”/ Exclusiv

Citește și: Cum arată casa de 25 de milioane de dolari deținută de Angelina Jolie. S-a mutat în ea cu copiii, după divorțul de Brad Pitt

Vedetele, mesaje pentru Rona Hartner

La aflarea veștii, mai multe vedete au transmis mesaje și gânduri către Rona Hartner.

„Dumnezeu să-i lumineze calea!”, a scris Dan Negru.

„Offff… ce veste tristă! Și greu de crezut, la cât de pline de viață, de Credință și de speranță au fost postările ei recente… Îmi pare tare rău pentru ea, pentru fetița ei, pentru tine, Rinda! Dumnezeu să vă aline suferința, pe a ei, dar și pe a voastră… Dacă ești lângă ea, citește-i, te rog, cu voce tare, toate mesajele de aici…îi va face bine. Te îmbrățișez cu iubire, Rona”, i-a transmis și Bianca Brad.

„Doamne, mare e mila ta, fă o minune pentru Rona si fetita ei!”, a reacționat, la rândul ei, Adriana Bahmuțeanu.

Și Cezar Oatu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare: „Offfff Doamne, fă-i Tu o minune !!! Ai grijă de ea si de sufletul ei frumos și blând””.

Nici Adina Buzatu nu a putut rămâne indiferentă la situația Ronei și a transmis și ea un mesaj artistei.

„Doamne, ajut-o pe roaba ta, Rona! E un om frumos cu suflet de aur, luminează-i, Doamne calea și ușurează-i povara!”, este mesajul lăsat de Adina Buzatu pe pagina de Facebook a Ronei Hartner.

În vara acestui an, Rona anunța că a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru.

„Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier”, spunea atunci artista.

Între timp, ea a dezvăluit că a încercat un tratament experimental și s-a vindecat complet. Totuși, în rumă cu câteva săptămâni, Rona Hartner dezvăluia că o metastază a revenit pe creier.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Rona Hartner

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton