Rona Hartner, despre zvonul idilei cu Emil Constantinescu. „Mi s-a zis să-l invit la dans!”

.

Rona Harnter (49 de ani) a vorbit recent despre un episod din trecut, când în presă apăruseră zvonuri că ar fi amanta lui Emil Constantinescu, fost președinte al României între 1996 și 2000. Artista a spus că a fost chemată să cânte la un eveniment de amploare, la o întâlinre a Convenției Democrate, în fața a 15.000 de oameni. În repertoriul ei era o piesă intitulată “You are my looser” (“Ești ratatul meu”), iar în încercarea de a ascunde unele versuri ale cântecului, care nu trebuiau auzite de Constantinescu, pentru a nu se simți jignit, Rona, în stilul său caracteristic, s-a dat în spectacol și a atras atenția tuturor. Apoi, fără ca ea să știe, cea mai bună prietenă a sa a inventat acel jurnal controversat care a ajuns în mâinile lui Vadim Tudor.

Mi s-a zis: invită-l pe președinte la dans. Eu aveam un blues, „You are my looser”. Nu știam cum s-o mai dau. Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996.

Tot în noiembrie 1996 am dat castingul pentru Gadjo Dilo (n.r.: film artistic). Ce crezi că s-a întâmplat în România? Cea mai bună prietenă a mea a inventat acel jurnal să mă facă să mă întorc în România. I l-a vândut lui Vadim cu 60.000 de dolari – a povestit Rona Hartner în cadrul podcastului „În oglindă”.

Am cântat și pentru Bill Clinton, am cântat și pentru Constantinescu. N-am fost amanta lui, dar l-am susținut în concertele mele, din partea Convenției. Pe Constantinescu doar l-am votat. Fără să-mi treacă prin cap că, mai târziu, femei psihopate și extremiști nebuni o să mă acuze că i-am fost amantă. Am suferit enorm, pentru că în meseria mea contează foarte mult imaginea. Dar cine se poate pune cu mintea unor nebuni? – a mai dezvăluit Rona, în 2018.

Citeşte şi: Semnificația voaletelor negre purtate de Regina consoartă Camilla și de Kate Middleton la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Meghan Markle a renunțat la acest accesoriu

Citeşte şi: Omagiul adus de Kate Middleton Reginei Elisabeta a II-a. Ce a făcut Prințesa de Wales în ziua înmormântării

Citeşte şi: Camilla, reacție nervoasă la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce a făcut-o să-și piardă cumpătul în public

Citeşte şi: Cum arată Castelul Balmoral. Regina Elisabeta a II-a și-a trăit acolo ultimele clipe de viață

La vremea respectivă, Emil Constantinescu a declarat că era sigur că întreg scandalul a fost regiat de Vadim Tudor, care îi era adversar politic.

Ştiam încă de acum zece ani că tot scandalul ăsta a fost pus la cale de Corneliu Vadim Tudor, care a organizat o adevărată campanie împotriva mea. Au fabricat un caz asemănător şi pentru România pentru a-l ataca pe şeful statului.

Eu am văzut-o pe Rona Hartner o singură dată în viaţa mea, într-o sală în care erau peste o mie de persoane, iar ea a venit şi m-a invitat la dans. Ei au scos fundalul din fotografie, i-au eliminat până şi microfonul din mână şi au creat acest scandal întreţinut de presă – spunea fostul președinte al României, în urmă cu câțiva ani, pentru Adevărul.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton