Rona Hartner, avere importantă pierdută. Fostul soț „a plecat cu tot ce a vrut” de la artistă. „Mi-a făcut o listă”

.

Rona Hartner a avut o avere importantă pe care a pierdut-o în urma celui de-al doilea divorț. Vara aceasta, artista în vârstă de 50 de ani a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru, la plămâni și creier. Potrivit surorii ei, Rinda, Rona „își trăiește ultimele clipe” înconjurată de cei dragi.

Rona Hartner s-a separat de al doilea soț, Herve Camilleri, în martie 2021, după doi ani de căsnicie. Divorțul dintre Rona și Herve s-a pronunțat în luna septembrie a aceluiași an, iar la partaj bărbatul „a plecat plecat cu tot ce a vrut” de la artistă.

Ce avere are Rona Hartner. „Am făcut un partaj corect”

Rona Hartner a păstrat casa de pe Coasta de Azur în schimbul unui acord cu fostul soț. Deși mai târziu a declarat că a fost nevoită să apeleze la economii pentru a se întreține, Rona a spus inițial că Herve Camilleri a fost „foarte corect” în privința cerințelor sale.

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara Rona Hartner în 2021.

Citește și: Rona Hartner, în stare gravă la spital. Mesajul transmis de sora artistei: „Își trăiește ultimele clipe”

Citește și: Rona Hartner spune că a primit o casă de la un străin după ce s-a rugat la Dumnezeu. „Gratis. N-am uitat!”

Rona Hartner se întreține din economii

Herve Camilleri i-a fost alături Ronei Hartner când artista a fost diagnosticată cu cancer de colon, pe care l-a învins în 2020, iar cei doi au rămas în relații bune după despărțire. Cu toate acestea, în urma partajului, Rona Hartner a fost nevoită să-și folosească rezervele financiare pe care voia să le investească într-un proiect muzical pentru a se întreține.

Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, mai declara Rona Hartner în trecut.

Citește și: Cum și-a descoperit Rona Hartner cancerul. Artista a fost internată într-un spital din Franța

Citește și: Ce fiică frumoasă are Rona Hartner. Rita Sumalya are 15 ani și a jucat deja în trei filme

Câți bani ia Rona Hartner pentru o cântare. „Prețurile mele variază”

În iulie 2022, Rona Hartner spunea ce sumă de bani cere pentru un spectacol. „Pot cere 10.000 de euro pentru un concert amplu, cu desfășurări de trupe, care să implice și acompaniamentul fanfarei mele, sau pot cânta gratuit, de ce nu? Totul depinde la mine de starea de spirit, dar și de propunerea primită de la un impresar la altul. Repet, depinde și de împrejurări, și de ceea ce se cere de la mine! (…) Prețurile mele variază, dar vă asigur că spectacolele mele nu lasă pe nimeni indiferent! Garantez asta!”, a declarat ea pentru Impact.ro.

Deși în octombrie declara că s-a vindecat de cancer după ce i s-a administrat „un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare”, recent, în mediul online, sora ei, Rinda, i-a rugat pe fanii artistei să se roage pentru ea.

Vara trecută, după mai mulți ani în care a locuit în Franța, Rona s-a reîntors în România. Din fostul mariaj cu actorul Rocco Sedano, Rona are o fiică, Rita Sumalya. Timp de 20 de ani, actrița a fost stabilită în Paris, de unde s-a mutat apoi pe Coasta de Azur. „Stau la cinci minute de plajă”, dezvăluia solista în 2020.

Foto: Facebook/Rona Hartner

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton