Romanița Iovan, despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Iulian Gogan: „Și eu sunt la fel de tânără”

.

Romanița Iovan (58 de ani) și Iulian Gogan (46 de ani) formează un cuplu de mai bine de 15 ani. Recent, creatoarea de modă a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și avocat.

Invitată în podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Romanița Iovan a vorbit, printre multe altele, și despre diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei de viață, Iulian Gogan.

Romanița Iovan, despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Iulian Gogan: „Și eu sunt la fel de tânără”

Întrebată cum reușește să se mențină tânără și în formă, Romanița Iovan a explicat că dintotdeauna a fost adepta unui stil de viață sănătos. În plus, a spus că s-a înconjurat, pe parcursul vieții, doar de oameni pozitivi. Totodată, designerul crede că sarcina cu fiul ei, Albert, la vârsta de 42 de ani, e posibil să-i fi regenerat organismul. Nu în ultimul rând, Romanița a spus că se alimentează cu energie de la fiul ei și prietenii lui, dar și de la iubitul ei.

Citește și: Romanița Iovan: „32 de ani i-am dedicat profesiei, în detrimentul vieții personale”. Ce relație are cu fiul ei / Exclusiv

„Apropo de energia tânără din jurul meu, e și pentru că e Albert împreună cu prietenii lui la vârsta adolescenței, e și Iulian, care e mai mic decât mine, nu zic mai tânăr. Nu zic mai tânăr, și eu sunt la fel de tânără. E mai mic decât mine ca vârstă cu 12 ani. Are și el foarte mulți prieteni. Sunt înconjurată și de prietenii lui de vârsta lui. Are și prieteni de vârsta mea dinainte să-l cunosc. Când te înconjori de oameni care au un vibe tânăr și pozitiv nu ai cum să nu mergi mai departe cu zâmbetul pe buze”, a declarat Romanița Iovan, în podcastul „Te Ascult”.

Romanița Iovan: „Noi românii avem această calitate extraordinară de a discuta despre unii despre alții”

Întrebată ce părere are despre diferențele de vârstă dintr-un cuplu, designerul a completat: „Într-adevăr, cred că pot fi influențe negative dacă această diferență este mult prea mare. Mult prea mare înseamnă încă o generație, ceea ce cred că contează. Cred, n-am trăit ca să pot să justific prin experiența proprie”.

Citește și: Romanița Iovan își trimite fiul la studii în străinătate. „În loc să dai banii pe o casă, o mașină, mai bine investești în educația copiilor”/ Exclusiv

Romanița a precizat și că, atunci când femeia este cea mult mai tânără din relație, acest lucru este privit ca o normalitate, în timp ce relațiile în care femeia este mai mare sunt considerate mai complicate, lucru pe care spune că nu l-a înțeles niciodată.

Citește și: Romanița Iovan, dezvăluiri dureroase din copilărie. „Tata nu și-a dorit fată. Țin minte și nu voi uita acest lucru!”

Deși nu înțelege acest lucru, creatoare de modă spune că apropiații niciodată nu i-au criticat relația cu Iulian și că părerile oamenilor pe care nu îi cunoaște nu au contat niciodată pentru ea. „Noi românii avem această predilecție, calitate extraordinară, de a discuta despre una despre alta, despre unii despre alții. Persoanele care sunt pasionate, guralive și interesate de ce fac alții înseamnă că nu au preocupări. Într-un fel ajunge să-mi pară rău de aceste persoane”, a mai declarat Romanița Iovan, pentru sursa citată.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton