Românii au talent sezonul 14: Momente încărcate de adrenalină, în prima ediție! Ce concurenți urcă pe scenă / Exclusiv

.

Au mai rămas doar câteva ore până la momentul în care, pe PRO TV, va avea premiera sezonul 14 fenomen din show-ul Românii au talent. Și în acest an, prezentatori au rămas Pavel Bartoș și Smiley, iar la masa juriului se vor regăsi Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

Cei șase s-au declarat impresionanți de ceea ce au văzut, declarând în numeroase rânduri că încă sunt surprinși de talentele care apar pe scenă. Chiar despre aceste momente incredibile, am aflat în exclusivitate.

Românii au talent sezonul 14. Cine este Andrei Burton? „Am 8 recorduri mondiale”

Un român și partenerul lui, englez, vor face un show incredibil pe biciclete! Aceștia sunt campioni în domeniul lor și vor demonstra că imposibilul nu există…. nici măcar pe două roți!

”Particip în foarte multe competiții și concursuri. Am 8 recorduri mondiale, 5 titluri de elită britanice. Cred că mulți competitori o fac pentru ei înșiși, dar e foarte fain să faci show-uri de acest gen și să încurajezi oamenii să participe și să fie mai diferiți”, ne-a spus Andrei Burton.

Cei doi au o experiență care a început în urmă cu multă vreme. Am început cu mult timp în urmă. Eu am început cu 20 în urmă, iar Andrei cu 17 ani. Când am început mi se părea mult și 4 ani. Ne-am cunoscut în competiții internaționale, în Budapesta și ne-am antrenat împreună”, a declarat Gabi Orban, românul pregătit să facă spectacol în fața celor din țara lui.

Citește și: Smiley și Pavel Bartoș, imagine de colecție. Cum arătau prezentatorii „Românii au talent” în urmă cu 14 ani

Citește și: Câștigătorul „Românii au talent”, pe mâna autorităților. Ce a pățit Radu Palaniță: „Nu mi-a funcționat mintea”

Ravi și Pintu au venit din India. Ce au prezentat pe scenă, în fața juraților?

Suntem artiști dansatori și creăm iluzii unice. Vom surprinde pe toată lumea. Obișnuiam să dansăm, iar într-o zi la repetiții, am realizat că putem crea iluzii vizuale multiple și am încercat să muncim la asta. Suntem pentru prima dată în România.

Ne dorim să reprezentăm țara și să arătăm talentul nsotru unic către toată lumea. Simțim că nu există suficient respect pentru meseria noastră. Și vrem să arătăm că putem face mai mult”, ne-au mărturisit Ravi și Pintu, doi concurenți Românii au talent, sezonul 14, veniți tocmai din India pentru experiența acestui show.

Deadly Games vine la Românii au talent sezonul 14 tocmai din USA: „M-am născut și am crescut într-un circ”

Din USA vine la Românii au talent, sezonul 14, pentru un moment pe cât de periculos, pe atât de incredibil, cel care și-a luat numele de scenă Deadly Games. M-am născut și am crescut într-un circ, a șasea generație din familia tatălui. Știam că voi fi performer, dar nu știam în ce arie. Pe măsură ce creșteam, am testat magie, trapez, lucru cu animale, dar am realizat că numerele periculoase primesc mai multe aplauze. Și asta îmi doream, aducea o anumită bucurie”, povestește el.  

Despre numele de scenă, am aflat tot din discuția avută: ”Mi-am dorit să reinventez numărul de aruncare cu cuțite. Simțeam potențialul, dar am vrut să fie diferit, mai nou și mai periculos. Așa a apărut Deadly Games”.

Deși este extrem de periculos ceea ce face, Deadly Games simte că doar pe scenă trăiește: ”Când sunt pe scenă, simt că sunt cu adevărat eu. Mă simt liber, îmi place să-mi arăt abilitățile în fața publicului. Cred că circul este mama tuturor artelor. Mă simt în viață. Cred că nu există limbi diferite când e vorba de culturi, când faci valoros, lumea va recunoaște.

În cazul meu, unii oameni își închid ochii. Unii stau pe marginea scaunului. Îmi place să călătoresc, să le arăt tuturor pentru ce mă pregătesc. De când deschid ochii dimineața, mă pregătsesc pentru acele minute de pe scenă”.

Foto: PR Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton