Românii au talent, ediția din 8 martie. Dragoș Bucur: „Nu credeam că o să spun despre un sunet scos de un fierăstrău că este dumnezeiesc / Exclusiv

.

Mihai Bobonete, Andra, Andi Moisescu și Dragoș Bucur au parte de o seară de neuitat. Concurenții Românii au talent, din ediția de astăzi, 8 martie, au povești de viață incredibile, dar și talente uimitoare.

Românii au talent, 8 martie, sezonul 14. Povești de viață și spectacol de Ziua Femeii, la Pro TV

Cea de-a cincea ediție din sezonul 14 Românii au talent promite noi talente senzaționale. O parte dintre concurenții care vor urca pe scenă în ediția de 8 martie ne-au oferit declarații în exclusivitate.

Muncitorul constructor, de 29 ani, din Prahova, GRG este decis să arate că momentul lui de rap este unul special.

De mic îmi plăcea să scriu versuri care să rimeze, cu timpul am dezvoltat asta scriind strofe mai mari, iar apoi am ajuns la piese întregi. Erau încercări, dar îmi plăcea să leg piesele între ele. Muzica mă calmează, dacă am o stare ciudată, mă apuc să scriu și revin la o stare bună. Chiar mă ajută.

Sincer, îmi doresc să fac mai mult cunoscută piesa pe care o voi cânta și în ideea în care sunt mai multe persoane în situația mea, prin ce am trecut ca să învăț și să câștig ceva al meu, singur. Dar vreau să fac cunoscută piesa. Recent am deschis un canal de YouTube, pe care postez zilnic orice creație. Nu am echipamentele necesare, dar am auzit păreri că sună foarte bine și mă descurc să le editez și să le fac”, spune GRG, concurent la Românii au talent.

Mihai Bobonete: „Ai venit să mulțumești lui Dumnezeu că ai ceea ce ai. Noi uităm să mulțumim”

Chiar dacă nu este un profesionist, se pare că artistul va atrage atenția celor de la masa juriului, iar Mihai Bobonete se va declara chiar încântat de prezența lui GRG. ”Ai venit să mulțumești lui Dumnezeu că ai ceea ce ai. Noi uităm să mulțumim. M-ai făcut să mă gândesc”, i-a spus juratul Bobonete.

La 47 de ani, Mădălina Forțu vrea să-și urmeze un vis și să vină în fața întregii țări pentru a arăta că poate îmbina muzica cu pictura.

Mama mea era învățătoare, a murit de 7 ani din cauza cancerului. La toate orele, ne cânta și dansa în fața clasei, era de o frumusețe rară. Nu preda mai mult de 15 minute și cânta. Un bunic al tatălui cânta la acordeon, iar eu l-am descoperit și cântam singură acorduri. Tot singură îmi creez și azi partituri.

Mădălina Forțu, pe scena Românii au talent: „Orice talent este un har primit de la Dumnezeu, nu ar trebui să ne mândrim cu el”

Muzica îmi aduce toate fericirea, este garanția bucuriei pe veșnicie. Se spune că în Rai, fiecare vom face ceea ce ne-a plăcut nouă cel mai mult aici. Orice talent este un har primit de la Dumnezeu, nu ar trebui să ne mândrim cu el. Unii sunt atât de mari genii, încât dacă scapi o pâine lângă ei, nu simt să se ridice. Dar sunt geniali – asta înseamnă să fii fără Dumnezeu. Nu aplici talentul în folosul celorlalți – talentul este primit doar ca să bucurăm aproapele, să fie pus în slujba lui. Arta e neprețuită”, ne-a mărturisit ea.

Se pare că munca ei va fi apreciată de jurați, având în vedere că Andi Moisescu îi va declara că ”mi se pare că scena asta merită să vadă pe ea viață. Până la urmă, viața e cu de toate. Iar Mădălina a reușit să creeze un moment neașteptat”.

Sergiu Nichitovschi, un muzician de 39 ani, stabilit în Portugalia, vrea să arate că și muzica la fierăstrău poate suna spectaculos.

Sunt muzician de la 4 ani, am început să cânt la acordeon, apoi am continuat cu fluier, nai. Am început Școala de Muzică la 3 instrumente – nai, acordeon și pian. Cântam separat și la pian și caval. Am studiat Colegiul Muzical din Tiraspol și am terminat Conservatorul din Chișinău. Am avut concerte cu lăutarii, mai multe orechestre pe parcursul vieții mele.

Dragoș Bucur: Nu credeam că o să spun despre un sunet scos de un fierăstrău că este dumnezeiesc”

Îmi place muzica, este un spirit frumos, unde poți reda tot ce este mai frumos în lume. Vreau să redau frumusețea muzicii prin această participare. Aș dori să-mi redau spiritul meu muzical. Să-i ating în sens muzical”, a declarat el.

Ce surprize va oferi el juraților, de-l va face pe Dragoș Bucur să spună că ”nu credeam că o să spun despre un sunet scos de un fierăstrău că este dumnezeiesc”, descoperim diseară.

Deși formează un grup cunoscut, cei de la Challenge Family, care au mai participat la show în trecut vor să arate că s-au dezvoltat și mai mult. Au 18 membri cu vârste între 14 și 36 ani și vin din București.

Suntem 4 coregrafi (Matei, Dede, Lixa, Miță), formula aceasta este de 18 persoane. Activăm în această formulă de 2 ani, dar noi ne știm de 15 ani. Copiii sunt elevi ai școlii noastre de dans și am ales un nume de persoane pentru a face performanțe. Avem un studio al nostru de dans. Pentru performanță, undeva la 4-5 ore, pe zi. Perioada asta este foarte aglomerată pentru că avem și o serie de competiții.

Andra, despre cei de la Challenge Family: „Cel mai bun grup de dans pe care l-am văzut”

Motivația noastră este noua generație, de a crește și dezvolta, de a face mai mult decât am făcut noi. Suntem în domeniul dansului de peste 15 ani și cam tot de atunci ne și cunoaștem. Am mai fost în 2021 cu Casa de Papel, iar acum ne-am reîntors cu forțe proaspete. Ne-am dori cei 4 de DA și să lăsăm o impresie frumoasă, toată lumea să fie surprinsă de ceea ce facem”, spune Matei, coregraful lor.

Andra s-a declarat uimită de prestația lor, din ediția de astăzi, 8 martie: ”Cel mai bun grup de dans pe care l-am văzut”, spune jurata.

Câștigătorii Românii au talent din sezoanele anterioare

Emisiunea Românii au talent a ajuns la sezonul cu numărul 14. Premiul cel mare pentru care luptă concurenții este în valoare de 120.000 de euro, iar premiul de originalitate oferit valorează 10.000 de euro.

Până acum finalele Românii au talent au fost câștigate de următorii concurenți:

  • Adrian Țuțu, câștigătorul sezonului 1
  • Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2
  • Bruno Icobeț, câștigătorul sezonului 3
  • Formația Brio Sonores, câștigătorea sezonului 4
  • Speedcubing, câștigator sezonul 5
  • Laura Bretan, câștigătorea sezonului 6
  • Lorelai Moşneguţu, câștigătoarea sezonului 7
  • Emil Rengle, câștigătorul sezonului 8
  • Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9
  • Radu Palaniţă, câștigătorul sezonului 10
  • Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc care a câștigat sezonul 11
  • Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12
  • Rareș Prisăcariu, câștigător al sezonului 13

Foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton