Vlăduța Lupău, despre al doilea copil, la 32 de ani: „E frumos să nu rămâi singur pe lume” / Video

.

Vlăduța Lupău (32 de ani) a vorbit despre cel de-al doilea copil, în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV. Interpreta de muzică populară și soțul ei, Adrian Rus (30 de ani), mai au împreună un băiețel, Iair.

Vlăduța Lupău, dezvăluiri din căsnicia cu Adrian Rus

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, Vlăduța Lupău a dezvăluit cum a petrecut Dragobetele, în ce destinație va pleca în următoarea vacanță, dar și cine o ajută în creșterea fiului ei. Cântăreața a sărbătorit Dragobetele prin cântec, dar și alături de soț și copil, pe care îi consideră „iubirile ei”.

„Da, soțul meu este romantic prin cuvinte frumoase, fapte, gesturi, printr-un buchet de flori, prin iubire, prin grijă. Prima oară m-a cucerit cu aspectul fizic”, a spus Vlăduța Lupău, la Pro TV.

Citește și: Vlăduța Lupău a început anul 2024 cu fiul la Urgențe: „Îl ținem minte!”. Cum se simte băiețelul solistei acum

Cum se împarte cântăreața între carieră și familie

Vlăduța Lupău, Adrian Rus și fiul lor se pregătesc pentru un concediu în Maldive. Vacanța era programată în luna ianuarie, dar a fost anulată după ce Iair a făcut otită. Solista a mărturisit că, în ciuda carierei solicitante, nu a întâmpinat momente grele în rolul de mamă.

„N-am avut momente grele pentru că am avut întotdeauna parte de ajutor, trebuie să recunosc. Având în vedere cariera pe care o am, nu am cum să nu am ajutor. Mă ajută bunicii, plus Adi în permanență acasă, și n-am avut momente grele”, a explicat Vlăduța Lupău, la „Vorbește Lumea”.

Citește și: Vedetele se îmbogățesc de Revelion. Câți bani cer pentru o cântare Vlăduța Lupău, Loredana, Inna sau Irina Rimes

Artista a vorbit despre al doilea copil

Deși îi este greu să stea departe de Iair, Vlăduța spune că se „autocontrolează”. În plus, Iair adoră microfonul și instrumentele și de aceea o și înțelege atunci când pleacă la concerte. Cu toate acestea, cântăreața a glumit că și-ar fi dorit ca Iair să fie pasionat de fotbal.

„Poate dacă o să mai am un băiat. Da, ne gândim la frați. Eu am crescut cu frate, la fel și Adi, e frumos să nu rămâi singur pe lume”, a mai spus Vlăduța Lupău, pentru sursa citată.

Citește și: Ce a experimentat Vlăduța Lupău după ce a terminat alăptarea fiului ei. „Am crezut că mor de durere”

Cu ce se ocupă Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău

Iair este încă foarte mic pentru a se decide în privința carierei sale viitoare. Părinții îl vor susține fie că va alege să calce pe urmele tatălui sau mamei lui. Adrian Rus a fost portar la CFR Cluj. După retragerea din fotbal, Adrian Rus a investit într-o firmă de pază în Cluj-Napoca.

Pe 23 martie, Vlăduța Lupău va susține primul ei concert la Sala Palatului. „Se numește «Seara asta facem show» și l-am gândit cu momente de emoție și de petrecere în care nu ai cum să stai pe scaun. O să am și invitați, preferații mei și preferații voștri”, a mai spus artista, la „Vorbește Lumea”.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton