Vlăduța Lupău a ales un nume deosebit pentru al doilea copil. „E foarte rar!” Artista și Adi Rus mai au un băiat

.

Vlăduța Lupău urmează să devină mamă pentru a doua oară și a ales deja numele copilului. În vârstă de 33 de ani, cântăreața și-a anunțat a doua sarcină într-un mod inedit, în cadrul primului ei concert susținut la Sala Palatului, dezvăluind, tot atunci, sexul copilului.

Vlăduța Lupău a aunțat că este însărcinată pe scena Sălii Palatului

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, mai au un băiat, Iair, care în vara acestui an va împlini 2 ani. Artista este acum însărciantă tot cu un băiat și și-a păstrat sarcina ascunsă până în urmă cu câteva zile, dorind să le dea tuturor vestea cea mare cu ocazia primului ei spectacol la Sala Palatului. La concertul de sâmbătă, Vlăduța și-a luat fiul cu ea pe scenă și împreună cu el a dezvăluit sexul bebelușului.

„Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi! Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat?”, a spus Vlăduța Lupău pe scenă. Iar iair a răspuns – „Băiat!”

„Să știți că atunci când am aflat această mare minune din viața noastră, l-am întrebat pe el așa, să vedem… oricât îi ziceam… fetiță, nici noi nu știam, dar el băiat, băiat, fără să-i zică nimeni și cred că a fost singurul care a avut dreptate. O să fiu mamă de băiat! Și cei care aveți fete, o să fiu soacră mare, da?” – a continuat artista.

Citeşte şi: Vlăduța Lupău se împarte între pasiunea pentru muzică și fiul ei, Iair. „Când o să fie mare o să-i zic de ce am lipsit” / Exclusiv

Citeşte şi: Ce a experimentat Vlăduța Lupău după ce a terminat alăptarea fiului ei. „Am crezut că mor de durere”

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre primul concert la Sala Palatului și operația care i-a redat vocea: „Eram deja în depresie” / Exclusiv

Citeşte şi: Vlăduța Lupău: „M-au prostit medicii din România”. Ce i s-a întâmplat artistei

Vlăduța Lupău și-a dorit o familie numeroasă

Vlăduța și soțul ei plănuiau de mult să-i facă un frățior sau o surioară lui Iair, și și-au dorit ca micuții lor să fie de vârste apropiate.

„O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață! (…) Ce mai vreau să știi, și ce i-am spus și fratelui tău, nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!” – a transmis artista pe Instagram, după anunțul sarcinii.

Vlăduța Lupău a ales numele celui de-al doilea copil

Invitată la începutul săptămânii în emidiunea lui Cătălin Măruță, Vlăduța a declarat că ea și soțul ei au decis deja care va fi numele frățiorului lui Iair. Artista nu a dezvăluit momentan numele, dar a ținut să precizeze că a fost ales din Biblie și că este foarte rar.

„Ne-am gândit. Și este un nume din Biblie, să vedem cine o să își dea seama cum o să îl cheme. Doamne ajută să vină sănătos pe lume și atunci o să afle toată lumea cum îl va chema. Mai sunt cu numele ăsta, dar e foarte rar” – i-a spus ea lui Cătălin Măruță.

Numele Iair are tot o semnificație biblică

Iair este un nume biblic ce înseamnă „lumina mea”. Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima dată pe 6 august 2022.

”Iair… știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤️ Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale! Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele” – a transmis Artista, după nașterea lui Iair.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton