Vlad Brumaru din „Klaus & Barroso”, despre tranziția de la fotbal la actorie: „Mi-a fost foarte greu și psihic și emoțional” / Exclusiv

.

Filmul „Klaus & Barroso” este o comedie savuroasă despre iubire. Despre iubirea necondiționată dintre frați, dar și despre povești de dragoste care abia încep și altele ce se încheie. Anul trecut am vizitat platourile de filmare ale comediei, unde am vorbit cu Vlad Brumaru despre rolul lui din producție, dar și despre decizia sa de a renunțat la fotbal în favoarea actoriei.

În comedia „Klaus & Barroso”, Vlad joacă rolul lui Deiu. Acțiunea filmului are loc într-un club, unde o gașcă mai mare de prieteni, printre care și Deiu, participă la o petrecere a burlacilor. Vlad consideră că Deiu este destul de diferit de el, deși el și personajul au avut câteva experiențe relativ comune.

Vlad Brumaru din „Klaus & Barroso” a practicat fotbalul timp de 11 ani

Vlad Brumaru s-a născut la Alba Iulia, de unde s-a mutat la Oradea la 12 ani. Prima lui pasiune a fost fotbalul, pe care l-a practicat timp de 11 ani. Vlad a evoluat la juniorii FC Bihor și la echipa a doua a clubului în eșalonul trei. La 19 ani, însă, a decis să se retragă și să se îndrepte către un cu totul alt domeniu, actoria.

Deși i-a fost greu să se desprindă de acel stil de viață și de obiceiurile și reflexele sale, Vlad nu și-a regretat niciodată decizia.

„Mi-a fost foarte greu și psihic și emoțional să renunț la asta. După n-am mai avut niciun moment în care să-mi pară rău. Ca un mecanism de apărare, m-am rupt total. Nu m-am mai uitat la fotbal, nu m-am mai jucat FIFA”, a declarat Vlad Brumaru, pentru UNICA.ro.

Deși, înaintea studiilor, avea o cu totul altă impresie despre profesia pe care o practică în prezent, realitatea l-a făcut pe Vlad Brumaru să îndrăgească și mai tare acest domeniu.

Citește și: Victoria Raileanu, Carol Ionescu și Vlad Brumaru, despre comedia „Klaus & Barroso” și viața de actor în România. „Industria e mică” / Video exclusiv

„Aveam în cap alte noțiuni vizavi de ce înseamnă meseria asta”

„Eu când am dat (n.red.: la UNATC), ca orice tânăr care se gândește să fac actorie, aveam în cap alte noțiuni vizavi de ce înseamnă meseria asta. De fapt, era mai mult, nu știu, glamour în capul meu de star de cinema. Norocul meu foarte, foarte mare a fost că, pe parcurs ce am descoperit mai mult ce presupune meseria, cu atât m-am îndrăgostit mai mult de ea”, ne-a mai spus actorul.

Vlad Brumaru a fost surprins de cât de grea este, de fapt, profesia de actor și de cât de multe lucruri profunde presupune. „Si să văd cât de normali sunt oamenii pe care tu, în capul tău, îi pui pe un piedestal. Mi se pare foarte frumos că reușesc să-și păstreze o simplitate și un altruism față de oamenii de lângă ei”, ne-a mai spus Vlad Brumaru.

Vezi în videoclipul de mai jos cum se raportează Vlad Brumaru la comentariile netgative din online și ce și-ar dori să știe lumea despre el!

Citește și: Carol Ionescu a spus cum este viața pentru un actor tânăr. „Norocul e mult mai important decât mă așteptam” / Video exclusiv

Cine este Vlad Brumaru

Vlad Brumaru a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale“ în 2020. În prezent, activează în numeroase producții de teatru și film. A apărut în filme de lungmetraj cum ar fi „Marocco” sau „Haita de acțiune” și în producții TV precum „Hackerville” și „RUXX” (HBO). A jucat și într-un scurt metraj, „Extravaganzia mare, blat subțire, sos iute”, nominalizat la Premiile Gopo 2022.

În 2022 a făcut parte din programul Sarajevo Talents în cadrul Acting studio al Festivalului Internațional de Film Sarajevo. În prezent, Vlad activează pe scena mai multor teatre din București. Amintim piesele „Măsură pentru măsură” la Teatrul Bulandra, „Tape” și „Hotel Godot” la Teatrul Godot și „Abuzarea publicului” și „Pacea Eternă” la Teatrul Național București. Pentru rolul jucat în „Hotel Godot”, Vlad Brumaru a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în cadrul Bucharest Fringe Festival 2022.

Trailer „Klaus & Barroso”

Foto: UNICA.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton