Vincenzo Aiello, care a fost iubitul Antoniei Ștefănescu, se căsătorește. Cine i-a furat inima fostului concurent de la „Chefi la Cuțite”

.

Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezoanele 8 și 9 ale show-ului culinar “Chefi la cuțite”, se căsătorește. În vârstă de 34 de ani, Enzo, cum îi spun prietenii, este gata să facă pasul cel mare pe plan personal și s-a gândit deja la toate detaliile nunții.

Vincenzo Aiello se căsătorește în primăvară

Vincenzo Aiello, care a făcut parte din echipa chefului Cătălin Scărlătescu în celebra emisiune gastronomică, a anunțat în cadrul unui interviu recent că va avea două perechi de nași la nunta care va avea loc chiar în această primăvară, pe 26 mai 2024.

Aleasa inimii lui Aiello este Cristina Ene, fostă jucătoare profesionistă de tenis, cu care are o relație de ceva timp. Cristina va trece la religia catolică odată cu mariajul cu Vincenzo și și-a ales deja rochia de mireasă. După nuntă, cei doi vor pleca în luna de miere în Bali.

“Eu voi trece la religia catolică. Da, mi-am ales-o (n.r. – rochia de mireasă). El nu o știe.” – a spus Cristina Ene, pentru cancan.ro.

Legat de meniul nunții, Cristina s-a declarat dezamăgită că viitorul ei soț nu dorește să include sarmalele pe lista preparatelor pentru festivitate.

“Nu, nu le vom ține (n.r. – tradițiile românești de nuntă). Nu își dorește nici sarmale și am fost de-acord cu chestia asta. Să știe toată lumea că nu din vina mea, ci din vina ta nu avem sarmale la nuntă” – a mai precizat ea.

Vincenzo este nerăbdător să devină tată și spune că își dorește o fetiță.

“Vreau să fiu tătic. Ce o vrea Dumnezeu (n.r. – să fie copilul). Dar eu cred că va veni o fetiță” – a completat fostul concurent de la “Chefi la Cuțite”.

Vincenzo Aiello și relația cu Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu

În 2021, la un an după ce Andrei Ștefănescu, membru al trupei Alb Negru, a divorțat de soția sa, între Antonia și Vincenzo s-a înfiripat o idilă.

„Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am «etalat» în online, să spun așa. Suntem discreți” – mărturisea Antonia, acum trei ani.

Antonia și Andrei au împreună un băiat, Ayan, în vârstă de 7 ani. După despărțire, au rămas într-o relație bună și contribuie amândoi la creșterea copilului.

Citeşte şi: Antonia Ștefănescu și noul ei iubit, vacanță romantică în Italia

Citeşte şi: Andrei Ștefănescu, despre divorțul de Antonia: „Viața merge înainte”

Citeşte şi: Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la Chefi la Cuțite

Citeşte şi: Gestul lui Enzo pentru Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, la trei luni de relație

„Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte.

La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată” – a declarat Andrei Ștefănescu, acum câțiva ani.

Vincenzo Aiello a venit în România în 2015

Fostul concurent de la “Chefi la cuțite” s-a mutat în România în urmă cu nouă ani și se ocupă de mai multe afaceri în București. Italianul spunea în trecut că i-a fost greu să se adapteze în țara noastră.

“M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez.

Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor pentru că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere” – a declarat el, acum câțiva ani, pentru Spynews.

Vincenzo este unul dintre nepoții lui Joshua Castellano, proprietarul mai multor restaurant, cluburi și localuri luxoase de la noi din țară. Un alt nepot al lui Joshua este Vincenzo Castellano, fostul soț al cântăreței Antonia, care în prezent are o familie cu Alex Velea.

Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton