Vila în care locuiesc Anca Serea și Adi Sînă, inundată din cauza ploilor torențiale: „În cartierul de lux în care trăim s-a inundat toată casa” / Video

.

Vila în care locuiesc Anca Serea și Adi Sînă a fost inundată joi seară, 13 iunie, în urma ploilor abundente din București. Întoarsă acasă de la concertul trupei Coldplay, fosta prezentatoare de la Prima TV a postat mai multe videoclipuri cu inundația de pe strada pe care locuiește alături de de soț și de cinci dintre cei șase copii.

Vila în care locuiesc Anca Serea și Adi Sînă, inundată din cauza ploilor torențiale

Joi seară, 13 iunie, a fost cod roșu de furtună în București. Între orele 22:30 și 00:40 Capitala a fost afectată de grindină de dimensiuni medii și mari, rafale de vânt de 70-90 km/h, averse torențiale și descărcări electrice. În urma acestora, casa Ancăi Serea a fost inundată. Tot ieri seară, fosta prezentatoare de televiziune a participat la concertul trupei Coldplay de pe Arena Națională.

„Spectacol după inima noastră…”, a scris Anca Serea la Instagram Story, când se afla în mașină în drum spre casă.

Ajunsă în cartierul în care locuiește, soția lui Adi Sînă a fost șocată de nivelul de apă de pe stradă și din propria casă.

„Am ajuns acasă și asta este situația. În cartierul de lux în care trăim s-a inundat toată casa. Nu știu dacă realizați până unde este apa”, spune Anca în videoclip.

„O situație!!!! Mă distrez, niciodată nu mă plictisesc, #incredibil”, a mai scris fosta prezentatoare TV la Instagram Story.

Din casă, Anca a postat o singură imagine surprinsă în dressing, unde apa de ploaie a pătruns considerabil.

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea și-a retras fiica de la grădiniță. “Consider că ei îi este mai bine acasă, lângă mine”/ Exclusiv

Citește și: Ce stil de parenting au adoptat Anca Serea și Adi Sînă pentru copiii lor: „Încercăm să-i ducem cât de des putem la Biserică”

Anca Serea, despre viața cu șase copii: „Destul de complicată, dar frumoasă”

Anca Serea și Adi Sînă locuiesc cu cinci dintre cei șase copii ai lor. David Serea-Poplingher, fiul cel mare al Ancăi, este student la Facultatea de Studii Politice de Securitate, din cadrul Universității din București, și locuiește singur.

Ceilalți cinci copii ai cuplului locuiesc în continuare cu ei. David este fiul Ancăi din primul ei mariaj cu regretatul om de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din viață la doar 36 de ani, în urma luptei cu leucemia. Din aceeași căsnicie, Anca mai are o fiică, Sara Serea-Poplingher. Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în anul 2015 și împreună au patru copii, Noah, Ava, Moise și Leah.

„E destul de complicată… Destul de complicată, dar frumoasă. Foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos. O am ajutor pe mama, fac echipă cu ea”, spunea Anca în 2019, pentru Libertatea.

Foto: Instagram/@anca_sina_serea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton