Victoria Răileanu și iubitul ei s-au căsătorit pe o barcă, în Grecia, iar apoi s-au aruncat în apă. Cum s-au fotografiat cei doi

.

Victoria Răileanu și partenerul ei de viață, Adrian Ștefănescu, s-au căsătorit civil în acest weekend și au postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii superbe de la marele eveniment.

Actrița, care pe 24 iulie a împlinit 35 de ani și iubitul ei și-au unit destinele într-un decor de vis, departe de meleagurile natale, în Grecia.

Ceremonia a avut loc pe un vas, iar cei doi au ales ținute lejere, ea o rochie din paiete gri, iar el o cămașă albă din in și o pereche de pantaloni scurți, de culoare bej. Pentru buchetul miresei, actrița a ales hortensiile roz. Iar finalul a fost încununat cu o baie, Vichi Răileanu aruncându-se în apă fără să se dezbrace și cu tot cu buchet. Nelipsit de la eveniment a fost Carol, băiatul pe care actrița îl are din fosta căsnicie cu Conrad Mericoffer. Puștiul are 8 ani.

Vichi Răileanu a dezvăluit că și-a refăcut viața personală după divorț în vara anului trecut. Cei doi erau deja un cuplu de un an și locuiau împreună.

“First date – nicio așteptare nici de la el, nici de la ea. 3 sticle de apa plată mai târziu ea îi complimentează adidașii. El, instant, îi complimentează ochii. Ea roșește. 7 ore mai târziu ea își spune “da, drăguț! Dacă e și puțin nebun, e perfect.” Little did she know că tipul are doza perfectă de nebunie. D’aia sănătoasă. Un an și două luni mai târziu se ceartă pe tablou sau print în casă.

Nu pot rămâne supărați unul pe altul. “Nu mai punem nimic!! Dă-le-ncolo de tablouri și printuri.” Un an și două luni mai târziu she’s still in love și nu-i e rușine” –  a scris actrița în dreptul fotografiei în care apare în brațele iubitului.

Citeşte şi: Victoria Răileanu și-a refăcut viața după divorțul de Conrad Mericoffer. Cu cine se iubește actrița

Citeşte şi: Vichi Raileanu, despre divorț: „N-am reușit să trecem peste anumite momente”

Citeşte şi: Cât de adorabil este Carol, fiul actriței Vichi Raileanu

Citeşte şi: Cum s-a simțit actrița Vichi Raileanu în timp ce filma scene intime alături de actorul George Piștereanu

Divorțul de fostul soț a survenit la ințiativa ei, deoarece lucrurile nu mai mergeau între ei, iar separarea devenise inevitabilă.

“Între noi erau niște lucruri nevorbite pe care noi nu știam cum să le punem pe masă. N-am reușit niciodată să avem încredere totală unul în celălalt. N-am reușit să trecem peste anumite momente din timpul relației. Eu am luat decizia. Mi-am propus cumva să mă vindec. (…) Habar nu aveam cine sunt. Eu nu vreau, și am tot spus, nu vreau să spun că el a fost mai mult de vină decât mine.

Amândoi am făcut greșelile noastre. Amândoi am făcut bine, am avut momente bune. Am considerat că am făcut tot ce am putut posibil ca să fac relația să funcționeze. Asta i-am spus și lui atunci.” – a declarat actrița în 2021.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton