Victoria Raileanu este însărcinată cu al doilea copil, la 35 de ani! „Mulțumesc din inimi.” Primele imagini cu burtica

.

Victoria Raileanu este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Actrița în vârstă de 35 de ani și soțul ei, Adrian Ștefănescu, s-au căsătorit în vara anului trecut, pe o barcă, în Grecia. Victoria mai are un fiu, Carol, din primul mariaj.

Actrița din „Klaus & Barroso” a anunțat joi, 18 ianuarie, în mediul online, că va deveni mamă pentru a doua oară. În descrierea postării, Victoria Raileanu a pus un emoticon cu un balon, și i-a etichetat pe soțul ei și pe fotografa care a realizat ședința foto în care apare cu burtica de gravidă la vedere.

Victoria Raileanu este însărcinată cu al doilea copil

„Mulțumesc din inimi”, a scris Victoria Raileanu pe Instagram, acolo unde a anunțat că este însărcinată și va deveni mamă pentru a doua oară. În vara anului trecut, la filmările comediei „Klaus & Barroso”, actrița ne-a spus că fiul ei Carol își dorea să devină frate mai mare. „Nu știu, vedem!”, a mai declarat Victoria zâmbitoare, pentru UNICA.ro.

Anunțul celei de-a doua sarcini a strâns peste 3.000 de aprecieri și peste 200 de comentarii în câteva ore. Victoria Raileanu a fost felicitată de fani și colegi de breaslă deopotrivă, după ce a dezvăluit că urmeasă să devină mamă pentru a doua oară.

„Ce binecuvântare pentru voi, dar ce bucurie și pentru noi, familia voastră mare!!! Vă iubiiim!!!!”, a comentat Monica Bîrlădeanu. „Felicitări, gorgeous! Să vă fie bine!”; „Vai ce drăguț!!! Felicitări!! Mă bucur așa tare pentru voi!”, au mai comentat Alice Cavaleru și Alina Tanasă.

Victoria Raileanu a publicat primele imagini cu burtica de gravidă pe Instagram

Citește și: Victoria Raileanu trage un semnal de alarmă: „Mi se pare deja inacceptabil și rușinos” / Exclusiv

După căsătorie, Victoria a decis să ia numele soțului în acte. „Dar, ca actriță, bineînțeles că rămân Victoria Raileanu”, a declarat, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Victoria Raileanu și Adrian Ștefănescu și-au confirmat relația în vara anului 2022. La acea vreme, actrița și specialistul în publicitate formau un cuplu de un an și deja locuiau împreună. Victoria și Adrian s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații online de dating, iar, la începutul anului 2023, s-au logodit la Paris. Doar câteva luni mai târziu, în iulie 2023, Victoria și Adrian s-au căsătorit civil.

Citește și: Victoria Raileanu a vorbit despre terapie când mulți nu aveau curajul să o facă: „Am căpătat un fel de smerenie” / Video exclusiv

Carol, fiul Victoriei Raileanu, se aștepta ca actrița și iubitul ei să se căsătorească

Victoria Raileanu a mai fost căsătorită cu actorul Conrad Mericoffer. Victoria și Conrad au confirmat în vara anului 2020 că s-au separat, după 7 ani de relație. La acea vreme, actrița mărturisea că ea și Conrad nu au reușit să treacă peste un „moment greu din relația lor”. Conrad s-a recăsătorit și el, la rândul lui, cu actrița Ana Odagiu, în primăvara anului trecut.

Citește și: Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, fostul soț al actriței Victoria Răileanu, s-au căsătorit: „Cuvintele mi-au rămas mici”

După ce a introdus subiectul căsătoriei treptat, Victoria Raileanu a povestit că fiul ei nu a părut deloc surprins de logodna dintre ea și Adrian. Mai mult, la un moment dat, Victoria l-a surprins jucându-se cu inelul ei de logodnă. În plus, Victoria a spus că băiatul ei se aștepta la acest lucru.

Victoria Raileanu, superbă într-o rochie de 400 de lei, la cununia cu Adrian Ștefănescu

La cununia civilă cu Adrian Ștefănescu, Victoria a optat pentru un machiaj natural și un wet look accesorizat cu o agrafă cumpărată „de la o insulă de bijuterii din mall”. Buchetul miresei a fost improvizat: „Hortensia a fost furată de pe marginea drumului de nașul nostru. A apărut cu ea în ușă când a venit să mă conducă spre port, unde mă aștepta Adi”.

Actrița a purtat o rochie cu paiete de la Zara, în valoare de doar 400 de lei. Finalul evenimentului a fost încununat cu o baie în mare.

Foto: Instagram/Vichi Raileanu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton