Viața Biancăi Giurcă de la „Insula Iubirii” s-a schimbat radical. „Sunt mai bine ca niciodată.” Cu ce se ocupă acum

.

Bianca Giurcă a ajuns în atenția publicului odată cu participarea în ”Insula iubirii”, sezonul 7, alături de partenerul ei de la acea vreme, Marius Moise. A trecut ceva de atunci, s-a despărțit de Marius, iar acum viața ei s-a schimbat radical.

Bianca Giurcă și Marius Moise s-au despărțit după „Insula Iubirii”

Bianca Giurcă și Marius Moise au mers împreună la „Insula Iubirii” pentru a-și testa relația. Între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani și s-au cunoscut pe când ea avea 15 ani, iar el 25.

La finalul experienței „Insula Iubirii”, cei doi au stabilit de comun acord să o ia pe drumuri separate și și-au încheiat relația. De-a lungul timpului, între cei doi au mai existat încercări de împăcare, dar au realizat că lucrurile nu mai funcționează între ei și a urmat, în mod firesc, despărțirea definitivă. Marius a rămas în satul natal pentru a se ocupa de diverse afaceri, iar Bianca s-a mutat în București pentru a începe o nouă viață.

Cum s-a schimbat viața Biancăi Giurcă după „Insula Iubirii”

Bianca Giurcă a vorbit în cadrul unui interviu pentru Antena 1 despre lucrurile pozitive care au apărut în viața ei după participarea la „Insula Iubirii”, dar și despre „maturizarea forțată”.

Eu sunt foarte bine acum. N-am de ce să mă tot leg de trecut. Nu vreau! Sunt super bine acum. Sunt mai bine ca niciodată. Mi se pare că m-am maturizat din punct de vedere emoțional. Am devenit independentă din toate punctele de vedere: financiar, emoțional… sunt doar eu cu mine acum”, mai spune tânăra. Și sunt foarte bine. N-am nevoie de nimeni în viața mea” – a declarat ea.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă și cum mai arată acum Diana Constantin, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”. S-a schimbat total!

Citeşte şi: Adrian Boţoc de la „Insula Iubirii”, de nerecunoscut după ce s-a căsătorit! Fostul iubit al Denisei Jurcan a fost la un pas de închisoare

Citeşte şi: Ema Oprișan a slăbit spectaculos după a doua sarcină. Cum arată fosta concurentă de la „Insula Iubirii”

Citeşte şi: Concurentă, îngrozită de imaginile de la Bonfire, la Insula Iubirii: „Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta!”

Despre viața personală, Bianca spune că nu mai are nevoie de nimeni momentan pentru că este „foarte bine așa”. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” recunoaște că a suferit după despărțirea de Marius, dar acum se bucură din nou de tot ce are viața mai frumos să-i ofer și nu se mai gândește la ce-a fost.

„Și sunt foarte bine. N-am nevoie de nimeni în viața mea. Am suferit și apoi am început să învăț să trăiesc așa. Am învățat ce-mi place. Adevărul e că am avut o perioadă nebună” – a adăugat ea.

Pentru a trece mai ușor peste suferință, Bianca a încercat să își „ocupe minte” cu diverse lucuri și a înceout să fie foarte activă în mediul online.

„Încercam să-mi ocup mintea. (…) Până când am reușit s-o fac și fără artificiile ăstea. Eram deja implicată în online, dar nu eram cum sunt acum.Înainte să merg la emisiune eram pe TikTok, iar acum sunt pe Instagram și e mai mult de muncă” – a mai precizat ea.

Foto – Instagram

Vezi Rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton