Valentina Pelinel, mereu răsfățată de Cristi Borcea cu daruri luxoase, a avut parte de o altfel de surpriză de Moș Nicolae

.

Cristi Borcea (53 de ani) o răsfață mereu pe Valentina Pelinel (42 de ani) cu atenții deosebite și daruri de lux. Dar de Moș Nicolae, soția fostului acționar de la Dinamo, a avut parte de o altfel de surpriză.

Valentina și Borcea s-au pregătit pentru sărbătorile de iarnă, și-au decorat casa și au împodobit deja bradul pentru că Milan (7 ani), Indira și Rania (4 ani), micuții lor, și-au dorit foarte tare acest lucru.

Valentina Pelinel, cu ghetele goale de Moș Nicolae. „Cristi mă surprinde mereu cu cadouri și cuvinte frumoase”

Cu ocazia Sfântului Nicolae, cei trei copii ai cuplului Borcea-Pelinel au primit diverse daruri, însă “ghetuțele” Valentinei au rămas goale. Acest lucru s-a întâmplat pentru că schimbul de cadouri între fostul model și afacerist are loc doar de Crăciun, nu și de Moș Nicolae.

„Doar copiii au găsit cadouri lângă ghetuțe. Au fost foarte fericiți, așa cum eram și noi la vârsta lor. Noi ne facem daruri doar de Crăciun”, a spus Valentina Pelinel, pentru cancan.ro.

Pe lângă sărbătorile tradiționale de iarnă, în decembrie, pe 8, este și ziua de naștere a Valentinei Pelinel. Soția lui Cristi Borcea spunea în urmă cu câteva săptămâni că nu are planuri mari pentru ziua ei, dar știe că băiatul și gemenele se vor bucura enorm să sufle în tortul aniversar.

“Nu am încă planuri pentru ziua mea. În ultimii ani nu am mai simțit nevoia să organizez petreceri și m-am sărbătorit în familie sau cu prietenii apropiați. Copiii sunt cei mai fericiți să sufle în tort și caută mereu ocazii să le achiziționăm un tort acasă, ei fiind și cei care aleg tematica. Cristi mă surprinde mereu cu cadouri și cuvinte frumoase, îmi aduce flori nu numai cu ocazia aniversărilor, ci și în zilele normale din viața noastră” – a precizat Valentina Pelinel pentru Unica.ro, la sfârșitul lunii noiembrie.

„Milan a aflat că rolul de Moș Crăciun e jucat de părinți”

Citeşte şi: Câte kilograme are Valentina Pelinel și cum reușește să se mențină în formă: „Nu sunt adepta dietelor”/ Exclusiv

Citeşte şi: Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, adevărul despre studiile ei: „Din 2 în 3 ani se trezește cineva să spună că așteaptă să-mi dau bacul” / Exclusiv

Citeşte şi: Valentina Pelinel, despre cum a rămas însărcinată cu Cristi Borcea în timp ce el era după gratii: „Au fost multe scenarii atunci!”

Citeşte şi: Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea și viața cu trei copii: „Ne-am găsit liniștea împreună” / Exclusiv

Tot atunci, ea a dezvăluit că fiul lor, Milan, a aflat de la școală că părinții sunt cei care joacă rolul lui Moș Crăciun. Dar păstrează acest secret față de surorile lui mai mici.

“Rania și Indira cred în Moș Crăciun, care vine an de an la brad și le împarte cadouri. Milan a aflat de anul trecut, de la colegii de școală, că rolul de Moș Crăciun e jucat de părinți, dar păstrează secretul față de surori. Copiii adoră să împodobească bradul și anul anul acesta s-au apucat deja să o facă, chiar dacă le-am explicat că e devreme. Acum decorăm casa și ne-am apucat de împodobit bradul, așa și-au dorit și noi am cedat” – a mai spus Valentina.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton