Unde s-au mutat Elena Viscu și fiica Alessia, după despărțirea de CRBL. Când ar fi început problemele dintre artist și soția sa

.

Elena Viscu (38 ani) a părăsit deja casa în care a locuit cu CRBL (45 ani), după ce artistul a anunțat că el și soția sa au decis să meargă pe drumuri separate, după 16 ani de mariaj. Astfel, coregrafa a luat-o pe Alessia și s-au mutat într-un cartier rezidențial, din apropierea Bucureștiului.

Elena Viscu și fiica sa, Alessia, au părăsit casa în care au locuit cu CRBL

Elena Viscu și CRBL s-au căsătorit în anul 2008, după ce s-au cunoscut în emisiunea „Dansez pentru tine”. Vestea divorțului lor a șocat întreaga lume mondenă, mai ales că cei doi au participat și la Power Couple, unde au declarat că și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și nimic nu-i poate despărți.

După ce săptămâna trecută au anunțat că au decis să se departă și să pună punct căsniciei lor de 16 ani, acum s-a aflat că Elena a fost cea care a părăsit casa în care cuplul a locuit pe perioada mariajului, în Pantelimon. Coregrafa și-a luat fetița, Alessia, în vârstă de 13 ani, și s-a mutat într-un alt cartier, în apropierea Capitalei.

Conform Wowbiz, Elena Viscu s-a mutat într-un cartier rezidențial din Ilfov, în nordul Bucureștiului, unde ar urma să-și continue activitatea profesională.

Pe de altă parte, CRBL, pe numele său adevărat Eduard Andreianu, a rămas singur în Pantelimon. Cei doi au rămas însă în relații bune și își vor crește împreună fiica.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil: „Începe o nouă etapă”

Citește și: 9 cupluri de vedete care au rezistat probei timpului. Cum arătau la începuturile relațiilor lor

Când ar fi început problemele între CRBL și Elena

Deși spuneau, la finalul emisiunii Power Couple România că și-au dat seama cât sunt de potriviți unul pentru celălalt, se pare că problemele în relația lor au început să apară după ce au revenit din Malta. Cum neînțelegerile și-au spus cuvântul în căsnicia lor, se pare că CRBL și Elena și au hotărât că este mai bine pentru ei și Alessia să se despartă.

Potrivit Click, artistul ar fi hotărât să-i plătească în continuare școala fiicei sale care, potrivit lui CRBL, costă 15.000 de euro, în timp ce Elena se va ocupa de transportul acesteia la unitatea de învățământ.

Astfel, cântărețul și coregrafa fac tot posibilul ca Alessia să nu resimtă atât de puternic divorțul lor și petrec amândoi la fel de mult timp cu fiica lor.

Citește și: CRBL și soția lui, Elena, experiență inedită la Power Couple: „Mi-a fost greu să iau decizia de a participa”

Citește și: CRBL și mama lui Smiley nu și-au vorbit câteva luni. Ce s-a întâmplat între cei doi: „Și eu tâmpit” / Video

CRBL a anunțat divorțul de soția sa

Pe rețelele de socializare, într-o declarație comună, CRBL și Elena au decis să-și facă publică despărțirea.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață”, au scris ei în mediul online.

Aceștia au subliniat faptul că au luat această decizie pentru binele lor și al Alessiei: „Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună”.

De asemenea, CRBL și Elena au promis să asigure „un mediu echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru” și au cerut să le fie respetctată intimitatea în această perioadă.

„Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, au încheiat mesajul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu CRBL și Elena

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton