Ultimul mesaj al lui Stephan Pelger în online. Ce a apărut pe pagina lui de Facebook cu două zile înainte să moară

.

Stephan Pelger a murit în atelierul pe care îl deținea în cursul zilei de joi, 8 iunie. Designerul avea 44 de ani și a fost găsit spânzurat.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, s-a transmis într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi: Prin ce dramă trece designerul Stephan Pelger. Tatăl lui, bolnav de Alzheimer, nu l-a mai recunoscut

Citeşte şi: Stephan Pelger ia pastile ca să poată dormi. „Sunt foarte toxice. Și pierzi controlul asupra lor!”

Citeşte şi: Dietă de designer. Cum a reuşit Stephan Pelger să slăbească 10 kilograme

Citeşte şi: Reacțiile vedetelor după moartea lui Stephan Pelger. Primele imagini de la locul unde a fost găsit spânzurat / Foto

Cu două zile înainte de moarte, îndrăgitul designer a făcut o postare emoționantă pe pagina sa de Facebook. Ultimul mesaj postat al regretatului designer a fost legat de tatăl său adoptiv, Mathias Pelger.

6 iunie a marcat ziua de naștere a tatălui său, care s-a stins în urmă cu patru ani, după o luptă lungă cu boala Alzheimer. Stephan Pelger a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu el în copilărie, împreună cu tatăl său, și una cu micul altar pe care l-a făcut în memoria celui care l-a crescut.

„Happy Birthday Tata, we miss you, i miss you so much. RIP” – a scris Pelger în dreptul fotografiilor.

Tatăl designerului s-a luptat ani buni cu necruțătoarea boală, iar în ultima parte a vieții, starea să se agravase atât de tare, încât ajunsese să nu-l mai recunoască pe Stephan.

„Boala tatălui avansează din ce în ce mai mult. Pentru Alzheimer și pentru demență nu există niciun fel de tratament. Nu se poate face absolut nimic, decât tratament de citit, de văzut, de memorat. De văzut albume noi, îți mai aduci aminte… A fost prima dată când am fost de Crăciun și nu m-a recunoscut.

Boala evoluează crunt într-un mod nemilos. Oamenii care suferă de această boală devin agresivi și bolnavi în sine”, a povestit Pelger într-o emisiune de la Antena 1, în 2019, cu puțin timp înainte ca tatăl său să se stingă din viață.

Stephan Pelger, probleme mari cu depresia

Ani la rând, designerul a dus o luptă cruntă cu depresia și a trecut prin mai multe cabinete de psihiatrie. Iar în ultima perioadă avea probleme și cu somnul. Pelger mărturisea acum câteva luni că ia un tratament medicamentos pentru a se putea odihni.

„Nu poți să dormi, nu poți să te odihnești. Se tratează cu medicamente. Ele se iau în crescendo. Se începe din punctul acela din Franța, de atunci am început să iau pastile de somn de 5 ani. Pastilele sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor”, a dezvăluit Stephen Pelger la Xtra Night Show.

Designerul a mai povestit că suferă de depresie de la 10 ani.

”Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la Munchen și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul. Mă internez mâine la dezintoxicare”, a adăugat Pelger.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton