Tudor Chirilă și Horia Brenciu, schimb de replici tăioase la „Vocea României”. „Ai terminat?” De la ce au pornit tensiunile

.

Noi tensiuni la “Vocea României”, în ediția de vineri, unde antrenorii s-au luptat pentru a lua în echipele lor cei mai buni concurenți.

De data aceasta, a avut loc un schimb de replici tăioase între Tudor Chirilă și Horia Brenciu. Concurenta Ruxanda Burlacu, în vârstă de 17 ani, a fost motivul de discuții între cei doi, după interpretarea piese “Cry me a river” pe scena celebrului show de talente muzicale, de la Pro TV. Ruxanda a întors toate cele cinci scaune la proba pe nevăzute. Irina Rimes a fost prima care a avut un comentariu aspru la adresa colegilor ei, la sfârșitul piesei.

Tudor Chirilă și Horia Brenciu, schimb de replici tăioase la „Vocea României”

„V-ați trezit și voi la final să vă întoarceți. Nu ați putut să mi-o lăsați doar mie”, a spus cântăreața. Iar replica lui Horia Brenciu nu a întârziat să apară: “Hai, ceartă-ne puțin, dragă!”

Brenciu și-ar fi dorit ca Ruxanda să vină în echipa lui Theo Rose, deși i-a atras atenția că piesa trebuia cantata într-o “altă manieră”.

Ești singura persoană pentru care eu și Theo ne-am întors pentru o notă, după aceea a urmat nebunia de final. A fost o avalanșă de torpile vocale la care nu ne-am putut abține să nu ne întoarcem. Nu aș vrea să te superi pe mine, dar piesa asta se cântă într-o cu totul altă manieră.

Smiley: „Nu sunt de acord cu Horia!”

Dacă vii în echipa noastră, eu îți promit că o să te învăț. Dacă vii în echipa noastră, primul lucru pe care îl vom face este să dezbatem această piesă” – a zis Brenciu.

Irina Rimes a intervenit din nou, atrăgându-i atenția lui Brenciu cu privire la regulile jocului.

“Dar știi că la următoarea etapă trebuie să-i dai o piesă nouă.” – a zis ea.

Tudor Chirilă a avut și el ceva de zis legată de discursul lui Horia: “Dar e o dezbate pe asta la început! Eu vreau să te ajut să te bucuri de ceea ce poți tu să scoți din tine curat și neprefabricat și să îi dăm o formă frumoasă împreună. Mai cred că am și toate atuurile tehnico-tactice să fac asta. De fapt, nu cred asta, știu asta.

Horia Brenciu: „Vreau să facem cel mai important pas!”

Nelăsându-se afectat de “săgețile” colegilor, Horia Brenciu a continuat apoi să-și susțină punctul de vedere.

„Vreau să facem cel mai important pas, să vedem care sunt greșelile pentru a vedea mai bine viitorul. Este primul lucru pe care-l face un profesor adevărat” – a mărturisit el.

A urmat apoi un schimb de replici scurte și tăioase între Brenciu și Chirilă.

Citeşte şi: Dora Gaitanovici, la 5 ani de la participarea la Vocea României: „M-a învățat cu greul”. Cum arată acum fosta concurentă

Citeşte şi: Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio

Citeşte şi: Ce face și cum arată astăzi Ana Munteanu, la șase ani de la câștigarea sezonului 7 „Vocea României”

Citeşte şi: Theo Rose și Irina Rimes au explicat ce s-a întâmplat la Vocea României: „Mă atacă acum”. Reacția lui Gheorghe Turda

Tudor Chirilă: “Ai terminat?”

Horia Brenciu: “Nu. Niciodată.”

Tudor Chirilă: “Nu? Dar ne-ai cam obosit un pic.”

Horia Brenciu: “Știu! Tu obosești singur…”

Smiley l-a susținut în tot acest timp pe Chirilă.

“Mi-a plăcut foarte tare interpretarea ta și nu sunt de acord cu Horia că te învață eș cum să cânți piesa asta. Pentru că fiecare piesă depinde cum o vede interpretul și cum o simte” – a replicat Smiley.

Iar în cele din urmă, Ruxanda Burlacu a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă.

Foto – capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton