Tudor Chirilă, despre cea mai grea decizie luată la Vocea României. „E un proces pentru care aș renunța la emisiune” / Exclusiv

.

În exclusivitate pentru Unica.ro, Tudor Chirilă ne-a vorbit despre cel mai important moment al sezonului 11 “Vocea României” – marea finală. Artistul spune că Alexandra Căpitănescu, finalista din echipa lui, are tot ceea ce este necesar pentru a câștiga acest sezon al show-ului.

Finala “Vocea României” 2023 are loc vineri, 15 decembrie, iar concurenții rămași în competiție așteaptă cu nerăbdare să demonstreze pe scenă că sunt cei mai buni și merită să plece acasă cu premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro. Din echipa lui Tudor Chirilă a ajuns în marea finală Alexandra Căpitănescu, o tânără în vârstă de 19 ani, din Galați, care și-a manifestat pasiunea pentru muzică și talentul încă de la prima apariție la audiții.

Tudor Chirilă, despre finalista din echipa lui de la Vocea României: „Alexandra are calitatea enormă de a se transforma!”

Cu doar câteva ore înainte de marea finală, Tudor Chirilă ne-a spus de ce consideră că Alexandra merită votată, care este procesul anevoios în care simte că ar putea renunța la scaunul de antrenor de la Vocea României, dar și de ce anume ar trebui să țină cont concurenții, ca să nu se piardă în anonimat, după terminarea concursului. Aflăm de la Tudor și care este cea mai mare bucurie pe care o trăiește zilnic, în plan personal, dar și ce îi vine prima dată în minte când se gândește la Crăciunul petrecut în anii copilăriei.

Un nou sezon Vocea României se încheie. Ce calități primează la concurenta din echipa ta, Alexandra Căpitănescu, pe care o susții în marea finală?

Alexandra are o voce excepțională, are calitatea enormă de a se transforma când urcă pe scenă și cred că este calitatea marilor artiști – să te urci pe scenă și, dintr-o dată, să înflorești.

Are trei momente în finală. Cât de greu a fost, într-un timp scurt, să iei deciziile pentru toate cele trei piese?

Am luat foarte ușor deciziile pentru primele două cântece – cel cu invitatul și cel cu mine, dar am luat enorm de greu, poate cel mai greu de când sunt la Vocea României, decizia pentru cântecul principal (solo). Din punctul meu de vedere, dacă e un proces pentru care aș renunța la Vocea României – acesta este, din săptămâna finalei.

„După Vocea României trebuie să te grăbești, să prinzi șansele care ți-au apărut”

De ce crezi că ar fi indicat/inspirat să țină cont un concurent care a avut succes la Vocea României ca să nu se piardă în anonimat, după terminarea concursului?

E foarte greu să nu te pierzi după ce ai fost pe scena asta uriașă. În general, trebuie să nu ai așteptări foarte mari, trebuie să fii cu picioarele pe pământ și să maximizezi momentele. Cred că după Vocea României trebuie să te grăbești, să prinzi șansele care ți-au apărut și, mai ales, să nu pierzi conexiunea cu niște oameni pe care i-ai cunoscut. Dacă ai întâlnit oameni din echipa de producție, din band, oameni care scriu, compun – trebuie să rămâi conectat. Cred că lumea de astăzi este una a conexiunilor și un concurent nu ar trebui să piardă asta.

S-au anunțat înscrierile pentru sezonul 12 Vocea României, Dacă ți s-ar propune, te-ai vedea cu cineva într-un scaun dublu?

Mărturisesc că nu prea mă văd într-un scaun dublu și nu cred că ar vrea cineva să mă vadă așa pe mine. (râde). Dar, până la urmă, știi cum este: never say never.

Tudor Chirilă: „Bucuria pe care o trăiesc în fiecare zi sunt copiii mei, familia mea”

Personal, cum te prinde finalul de an și care este cea mai mare bucurie pe care ai trăit-o în 2023?

Bucuria pe care o trăiesc în fiecare zi sunt copiii mei, familia mea. Am mai avut bucurii profesionale foarte multe, Vocea României este una dintre ele. Pot spune că sunt un om norocos că pot să-mi fac meseria.

Citeşte şi:  Cine e Iulia Mîzgan, femeia care l-a făcut pe Tudor Chirilă tată. Iubita juratului de la „Vocea României” are propria afacere

Citeşte şi:  Ce planuri are Smiley după finala Vocea României, cu Gina Pistol și Josephine: „Îmi doresc să dau mai departe tradițiile” / Exclusiv

Citeşte şi: Theo Rose, poză adorabilă cu Anghel Damian. Ce spune antrenoarea de la „Vocea României” despre succesul ei: „Asta e partea tragică”

Citeşte şi: Tudor Chirilă, revoltat că se fumează în instituțiile publice! A surprins o angajată de la Teatrul de Comedie cu țigara și a luat atitudine

Ce îți vine în minte, din copilărie, când zici Crăciun?

Părinții mei.

Cum îți votezi favoritul în finala Vocea României

Cei de acasă sunt cei care decid câștigătorul trofeului Vocea României, sezonul 11, și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro. Favoritul poate fi votat pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site. Emisiunea Vocea României, sezonul 11, poate fi urmărită LIVE, vineri, de la 20:30, pe PRO TV și pe VOYO.

Foto – Facebook / PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton